Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Geçtiğimiz yıl ilçe merkezini doğalgaz ile tanıştıran ve ilçede yapılan doğal gaz yatırımının önemli olduğunun altını çizen Başkan Kaplan, ilçe merkezinin yaklaşık yüzde 75’lik kısmında, doğal gaz çalışmasını tamamladıklarını söyledi.“TÜM MAHALLELERİMİZ DOĞALGAZA KAVUŞACAK”

Devam eden çalışmalarla bu yıl Söke-Bağarası mahallesine kadar olan hat üzerindeki mahallelerde çalışmaların başlayacağını müjdeleyen Başkan Kaplan “Söke ilçemizin Bağarası mahallesine kadar çalışmalara devam ediyoruz. 2025 yılının sonuna kadar tüm mahalleleri, doğalgaz ile buluşturacağız” dedi.kocarli-bagarasi-sinirina-kadar-dogalgaza-kavusacak-52b95d9e9b5641a10524bd4a5e31e5ab.jpgKoçarlı için hayal olan doğalgaz kullanımını ilçeye kazandıran Başkan Kaplan, “Geçtiğimiz yıl itibariyle evlerimizde doğalgaz kullanılmaya başlandı. Söz vermiştik. Doğalgazı ilçemize getireceğimizi ve konutların doğalgaz ile ısınacağını söylemiştik. Hayal olarak görünen doğalgaz şimdi ilçemizde kullanılmaya başlandı. Hayalleri gerçekleştirmenin, sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz ve bu gurur tüm ilçemize yaymak için çalışmalarımız devam ediyorum” dedi.Koçarlı’da halkın tamamının doğal gaz hizmeti ile buluşması için doğal gaz çalışmasının yakından takipçisi olduklarının da altını çizen Başkan Kaplan, “Sürekli doğalgaz yetkilerimiz ile sahada incelemelerde bulunuyoruz. İlçe merkezimizde çok az yer kaldı inşallah onları da tamamlayacağız ve çalışmaları hızlandırıp 2024 Mart-Nisan ayı fizibilite çalışmalarımız tamamlanmasının ardından doğal gaz çalışmalarımıza yeniden başlayacağız. 2025 yılının sonuna kadar tüm mahallelerimizi, doğal gaz ile kavuşturacağız" diye konuştu.kocarli-bagarasi-sinirina-kadar-dogalgaza-kavusacak-6b8dbf81469183c6f56f6992c1800ce2.jpg
YÜZDE 75 TAMAMLANDI

İlçe merkezinin yüzde 75’lik kısmında doğal gaz çalışmasını tamamladıklarını anlatan Kaplan, doğal gaz hattının geçtiği cadde ve sokaklar üzerinde yaşayan vatandaşların, bir an önce aboneliklerini yaptırıp, evlerini doğal gazla buluşturmalarını tavsiye etti. Kaplan, doğal gazın çevre dostu ve kullanımı zahmetsiz bir yakıt olduğunu hatırlattı. Koçarlı’da 2022’de başlayan çalışmaların 2023’te büyük bir yol kat ettiğini, 2024 ve 2025 yılları içerisinde de doğalgaz ile buluşturma hedeflerini gerçekleştireceklerini dile getiren Kaplan, “İlçemize olan destekleri için “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Savaş’a, Milletvekillerimize, doğal gaz firması yetkililerimize, yetkili müteahhitlik firmamıza ve sahada çalışan personellerine teşekkür ederim” dedi.