Her hafta izleyicileri ekrana kitleyen Kızılcık Şerbeti, aynı zamanda oyuncu kadrosuyla da gündeme geliyor. Dizinin kadrosunda hem usta hem de genç oyuncular yer alıyor. En çok merak edilen oyunculardan Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir? 

Genç oyuncu Selin Türkmen hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık. İşte detaylar...

Nazilli’nin İlk Kadın Mali Müşaviri 38. Yılını Kutladı Nazilli’nin İlk Kadın Mali Müşaviri 38. Yılını Kutladı

Kizilcik Serbeti Cimen Kimdir 2

Kızılcık Şerbeti Çimen Kimdir?

Konusu ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti adlı televizyon dizisi, bu sefer ‘Çimen’ karakteri ile izleyicilerin merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti Çimen gerçek adı ile Selin Türkmen, bahsi geçen dizide Doğa karakterinin kardeşidir. Lise çağında ve ablası Doğa’ya oldukça düşkün bir kız kardeşi canlandırmaktadır.

Kizilcik Serbeti Cimen Kimdir 4

Selin Türkmen Kimdir?

Son zamanlarda yüzünü televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz Selin Türkmen, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirmiştir.

Kendini oyunculuk alanında geliştirmek isteyen Selin Türkmen, üniversite eğitiminin ardından Vip Sanat Merkezi’nde Kamera Önü Oyunculuk ve Diksiyon eğitimi, No10 Studios’da Temel Oyunculuk eğitimi ve Hakan Arslan ile Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almıştır.

Kariyerine henüz 2020 yılında başlayan genç oyuncu, şimdi oynadığı Kızılcık Şerbeti Çimen rolü ile ses getirmektedir.

Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan Selin Türkmen İnstagram adlı uygulamada ‘@sselinturkmenn’ kullanıcı adıyla yer almaktadır. Selin Türkmen’in Instagram’da 147 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kizilcik Serbeti Cimen Kimdir 3

Selin Türkmen Kaç Yaşında?

Selin Türkmen 1 Ağustos 2000 tarihinde dünyaya gelmiş olup, günümüzde 24 yaşındadır. İnternet fenomeni Kerimcan Durmaz’ın sosyal medyada yayınladığı bir görüntü ile Selin Türkmen yaş konusunda gündeme damgasını vurmuştur. Kerimcan Durmaz paylaştığı videoda Selin Türkmen’in 44 yaşında olduğunu söyleyip, bu duruma şaşkınlık içinde bir tepki vermiştir.

Yaşanan bu olayın üstüne, Kızılcık Şerbetindeki Çimen kaç yaşında sorusu internette en çok aranılanlar arasına girmiştir. Haliyle 44 yaşında göstermeyen genç oyuncudan ise, çok zaman geçmeden sosyal medyada paylaştığı bir video ile açıklama gelmiştir.

Selin Türkmen yaşı ile ilgili, “1 Ağustos 2000 doğumluyum. 23 yaşındayım. İsim benzerliği nedeniyle arama motorunda hata olmuş.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştur.

1 Ağustos tarihinde doğan oyuncu, Aslan burcudur. Selin Türkmen boyu 168 cm, kilosu ile 52 civarındadır.

Kizilcik Serbeti Cimen Kimdir 5

Selin Türkmen Nereli?

Henüz 24 yaşında olan Selin Türkmen İzmir doğumludur. Selin Türkmen, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tiyatro bölümünü bitirdikten sonra, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda sahne almaya başlamıştır. Şu anki işi gereği halen İstanbul’da ikamet etmektedir.

Selin Türkmen Sevgilisi Kim?

Oyunculuğuyla adından söz ettiren Selin Türkmen’in özel hayatı da merak edilmektedir. 2023 yazında Beşiktaşlı futbolcu Tayyip Talha Sanuç ile bir birliktelik yaşamıştır. Güncel olarak sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Kizilcik Serbeti Cimen Kimdir 1

Selin Türkmen Oynadığı Diziler

Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i oyunculuğa daha yeni adım atmış sayılır.

Selin Türkmen’in oynadığı diziler kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Hizmetçiler (2020)
  • Sen Çal Kapımı (2020)
  • Kızılcık Şerbeti (2022)

Selin Türkmen’in Kızılcık Şerbeti adlı televizyon dizisindeki oyunculuğu, dizi severler tarafından büyük beğeni almıştır. Güzel oyuncunun daha birçok başarılı projede yer alacağı tahmin edilmektedir.

Televizyon dizileri dışında oynadığı tiyatro oyunları ile bilinen genç oyuncu; ‘İstanbul Efendisi, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Ufak Bir Hata ve Şark Dişçisi’ gibi eserlerde de sahne almıştır.

 

 

Muhabir: Ömer ARAZ