Bugünkü programı kapsamında Köşk, Karpuzlu ve İncirliova’yı ziyaret eden Karakoz, parti örgütü, meclis üyeleri ve vatandaşlarla buluştu. Bu ilçelerde seçimin kaybedilmesinin bir başarısızlık değil aksine büyük değişimin habercisi olduğunu vurgulan CHP’li Milletvekili Karakoz, “Umutsuzluğa yer yok, bu bir süreç ve mevcut seçim bittiğinde diğer seçim başlar” dedi.

“KAYIPLAR BAŞARISZLIĞIN DEĞİL BÜYÜK DEĞİŞİMİN HABERCİSİ”

Türkiye'den İsrail kararı: Tüm ticaret ilişkileri durduruldu Türkiye'den İsrail kararı: Tüm ticaret ilişkileri durduruldu

Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP’li Karakoz, partililere moral vererek “Kaybedilen ilçelerde yapılacak ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının dalgalanacağı aşikardır” diye konuştu. Karakoz, “Bir seçimin bitmesinin ardından diğer seçimin çalışmaları başlar. Bu bir süreç ve umutsuzluğa asla kapılmadan, moral bozmadan, heyecanımızı asla yitirmeden yola devam etmeliyiz. Ne kazandık diye arkamıza yaslanacağız ne de kaybettik diye gözden çıkaracağız. Bugün haritaya baktığımızda umudu, aydınlığı, müreffeh bir geleceği görüyoruz. Bu çerçevede inancım odur ki ilk seçimde kazanamadığımız ilçelerimizde de partimizin bayrağını dalgalandıracak, bu bölgeleri de Cumhuriyet Halk Partimizin vizyonuyla taçlandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE