Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için oluşturulan Play-Off Grubu’nda Davutlar Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Kuyucakspor’a 4-0 mağlup oldu. Davutlar Belediyespor’un hem antrenörü hem de oyuncusu olan Mehmet Ali Moğul, karşılaşmayı değerlendirdi.

“YANLIŞ KORNERDEN GOL YEDİK”
Mağlup oldukları için üzgün olduklarını kaydeden Moğul, “Maç, 20’ncı dakikaya kadar kafa kafaya gidiyordu. O dakikada yanlış karardan atılan kornerin ardından kalemizde gol gördük. Golün akabinde Mustafa Şen kırmızı kart gördü, yedek kulübümüzden de bir oyuncumuz kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra moral olarak çöktük. Galibiyetinden dolayı Kuyucakspor’u tebrik ediyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Kanber, “2. Lig yolunda ilerlemeye sürdüreceğiz” Kanber, “2. Lig yolunda ilerlemeye sürdüreceğiz”

“DEĞERSİZ OLDUĞUMUZU HİSSEDİYORUZ”
Hakemleri de yönetimlerinden dolayı eleştiren Moğul, “Üzülerek söylüyorum ki biz bu ligde mahalle takımı olarak görülüyoruz. Değersiz olduğumuzu hissediyoruz. Kazanmak da kaybetmek de var ama 43 yaşında olan ve yıllarını futbola veren takım kaptanımız Mustafa Şen, Kuyucak maçında hakemin yanlış bir kararı neticesinde oyundan atılması bizleri çok üzdü. Hak eden kazandığı, hakemlerin maçın önüne geçmediği bir Play-Off istiyoruz. Davutlar Belediyespor olarak mağduruz. Bundan sonra verilen kararların gözden geçirilmesini istiyoruz. Umarım kazanan Aydın futbolu olur.” şeklinde konuştu. 

Davutlardan Hakemlere Tepki Mahalle Takimi Olarak Goruluyoruz 464241 Af3004C862A61Cc054699D69D4277760

Kaynak: HABER MERKEZİ