Bir yıldan bu yana ilçede faaliyet gösteren Gala Çiçeklik, normal günlerde olduğu gibi özel günlerde de pek çok çeşidiyle hizmet vermeyi sürdürüyor. Faaliyetleri hakkında bilgi veren Gala Çiçeklik ve Organizasyon sahibi Aliye Lomçalı, "Anneler gününe hazırlandık. Bütün Karacasu halkını bekliyoruz. Annelerimize özel bizim imkanlarımızı doğrultusunda daha uygun fiyatlı daha özel çiçekler ve daha özenli sunumlar hazırladık. Annelerimiz çok değerli. Annelerini kaybetmiş bütün insanların duygularına hitap etmek istiyoruz. Herkes anne olacak diye bir kaide yok. Çocuk doğuracak diye de bir kaide yok. Ayrıca baba olup da anne yerine geçen babalarımız da var. Biz hazırlığımızı yaptık. Karacasu halkı için deyim yerindeyse seferber olduk" dedi.

Karacasuya Anneler Gununde Cok Ozel Hizmet 469364 Aab70F3Ae2F13Dc49E8717F00D16Dd01

"ÇİÇEĞİ ÇOK SEVİYORUZ"


Loçmalı, "Çiçeklerimizin yüzde 90'ı ithaldir. Aydın ve Nazilli'de dahi bulamayacağınız çiçeklerle hizmetinizdeyiz. Hollanda'dan özel getirttiğimiz bir çiçeğimiz var. Sadece 6 tane özel siparişimiz olarak geldi. Multi orkidelerimiz var. Yeşil orkidenin ilçemize ilk defa girdiğinden eminim. Az bilinen çiçeklerle tanıştırmak istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. Bu da neden oluyor. Çiçeği çok seviyoruz. Kesme çiçeklerimiz de halkımızın hizmetindeyiz. Çiçeğin rengine göre sunum tasarımları yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Karacasuya Anneler Gununde Cok Ozel Hizmet 469364 12991120Ebe0Ec0053C7357Bc39Bb46A

Altınkum Yazarlar Festivali programı belli oldu Altınkum Yazarlar Festivali programı belli oldu

YURTDIŞINDAN SİPARİŞLER ALINIYOR


İşletme sahiplerinden Günnur Yanık ise, "Anneler gününe özel pankartlar da aldık. Not yazmak isteyenler için de notluklar aldık. Sloganımız Karacasu çiçeksiz ve ithal çiçeksiz kalmasın. Yurtdışından çok talep var. İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya'da yaşayan Karacasulular, ilçede yaşayan anne babaları için WhatsApp üzerinden ulaşıp siparişlerini veriyorlar. Teslimat yaparken WhatsApp üzerinden canlı görüşme yaptırarak annelerinin gününü görerek kutlamalarını sağlıyoruz. Annelerin gözyaşlarıyla biz de ağlıyoruz. Bunları açtığımızdan beri yapıyoruz ve anneler bu sebeple çok mutlu" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özgür Dedeoluk