Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aydın ili genelinde düzenlenen ortaokullar arası Matematik Olimpiyatları 2. aşama sınavı, birinci aşama sınavında ilk beşe giren okulların katılımıyla geçtiğimiz günlerde koordinatör okul Kırçiçeği Anadolu Lisesinde yapıldı. Bu yarışmalarda derece elde eden okullar için Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda ödül töreni düzenlendi.

Karacasunun Zeka Kupleri Madalyalarini Aldi 468909 434Ae59Ac938D5948400B0Da46D62844

"BİLİMİ HAYATIN TEMELİNE KOYMANIZI BEKLİYORUZ"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş törende yaptığı konuşmada, "Matematik alanında öğrencilerimizi geliştirmek adına düzenlenen matematik olimpiyatlarında hepiniz çok emek verdiniz. Sizlerden çevrenizdeki arkadaşlarınıza örnek olmanızı ve bilimi hayatınızın temeline koymanızı bekliyoruz. Ödül alan öğrencilerimizi ve okullarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman bizlerin yanında olan eğitimi ve eğitimciyi destekleyen Sayın Kaymakamımız Mehmet Gündoğdu'ya teşekkürlerimi arz ederim. İlimizde bu olimpiyatların düzenlenmesini sağlayan ve çok büyük emekleri olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ekici'ye teşekkürlerimi sunarım. Bu aşamada bizlere destek olan Şube Müdürümüz Ali Yıldız'a, olimpiyatların düzenlenmesinde Koordinatörlüğü üstlenen Kırçiçeği Anadolu Lisesi Müdürlüğüne, koordinatör öğretmenimiz Ayfer Canbekli'ye, okul müdürlerimize, koordinatör öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimi arz ederim. Bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Karacasunun Zeka Kupleri Madalyalarini Aldi 468909 Eaac1E11F455Cdb9Bac3F2Eb50641E11

Binlerce dönüm pamuk alanı bozuldu -Pamuk üreticileri büyük zararda Binlerce dönüm pamuk alanı bozuldu -Pamuk üreticileri büyük zararda

MADALYA VE PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

Konuşmanın ardından Türk dünyasının yetiştirdiği ünlü Matematikçi Ali Kuşçu'nun öğrencilere feyz olacak hayatı hakkında önemli bilgiler verildi.
Daha sonra ödüllerin verilmesine geçirilirken üçüncü olan Yaykın Ortaokulunun madalya ve plaketleri Koordinatör Öğretmen Ayfer Canbekli, ikinci olan Karacasu Şehitleri Ortaokulunun madalya ve plaketleri Şube Müdürü Ali Yıldız, birinci olan Karacasu Şehitleri Ortaokulunun madalya ve plaketleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş tarafından takdim edildi. Tören, fotoğraf çekimi ile sona erdi. Birinci olan Karacasu'yu Şehitleri Ortaokulunun Aydın'da ilçeyi temsil edeceği kaydedildi.
 

Muhabir: Özgür Dedeoluk