Sergi, Kaymakam Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, Baro Temsilcisi Sevgi Kulcu, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Halk Bankası Müdürü Hüseyin Akıncıoğlu,  daire amirleri ve vatandaşların katılımı ile açıldı. Okul Müdürü Berrin Yılmaz, idareciler ve okul öğretmenleri misafirleri karşılarken katılımcıların sergiyi gezmesinde yardımcı oldular.

BEĞENİ İLE TAKİP EDİLDİ

2018-2019 eğitim öğretim yılı başında okul egzersizleri olarak açılan resim kursu Cumartesi günleri sabahtan 4 saat olarak yapıldı. Kursa katılan öğrenciler kara kalem ve yağlı boya çalışmalarının temel ve ileri seviyelerini Okul Görsel Sanatlar Öğretmeni Ferdi Tüner’den öğrendi. Resimdeki yeteneklerini disipline eden öğrenciler, bu sanatta kendilerini geliştirirken kısa sürede değerli eserler ortaya çıkarmayı başardı. Kursta sanatın inceliklerini öğrenen öğrenciler aynı zamanda keyifli dakikalar geçirdi. Halk Eğitim Merkezinin yıl sonu sergisinde ilk sergi heyecanlarını yaşayan öğrenciler, bu sergi ile de tam anlamıyla bir sergi heyecanı yaşadı. Sergiyi kemanda Müzik Ögretmeni Münevver Zengin,
gitarda Türkçe Öğretmeni Murat Akkın tarafından sunulan canlı müzik eşliğinde gezen misafirler, öğretmen Ferdi Tüner ve öğrencilerin eserlerini ilgiyle takip etti.

"FESTİVALDE DEĞERLENDİRİLEBİLİR" 

Karacasu Şehitler Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Ferdi Tüner ve Karacasu Şehitleri Ortaokulu Koordinatörlüğünde 15 öğrencinin eserlerinden oluşan 1. Adam Olacak Çocuklardan Resim Sergisi'nin 3 gün açık kalacağı kaydedildi. Sergiyi gezen ve eserleri çok beğenen Kaymakam Ahmet Soley, 1. Uluslararası Afrodisias Kültür ve Sanat Festivali'nde bu eserlerin sergileyebileceğini dile getirdi.