Karacasu Yaylalı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde dört yıldır fast food üzerine hizmet verdiği işletmesinin konseptini yenileyen ve cafe olarak hizmet vermeye devam edecek olan Tarık Çetin'in Berlin Cafe&Lunch isimli işletmesi için açılış töreni düzenlendi. İlçede yaptığı yenilikler, sosyal ve kültürel organizasyon çalışmalarıyla da tanınan Tarık Çetin'in yoğun bir katılımla yapılan işletmesinin açılışına Karacasu Belediye Başkan Vekili Fehmi Koruk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zafer Karabacaklı, AK Parti İlçe Başkanı Levent Altınöz, CHP İlçe Başkanı Erdinç Gümüş, Cabi Mahallesi Muhtarı Musa Aytaç, aile üyeleri, arkadaşları, muhtarlar ve çevre esnaflar katılım gösterdi.

Karacasuda Berlin Cafe Ve Lunch Acildi Dunya Kahveleri Burada 604138 9F9Cd5A423F21Ca2D725219A5264Ddfa

Çarşı Cami müezzini tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelası protokol ve aile üyeleri tarafından kesildi. Mekanı gezen misafirler konsept çalışmanın bir işletmeyi nasıl değiştirdiğini ifade etti. Beğenilerini dile getiren Karacasu Belediyesi Başkan Vekili Fehmi Koruk, "Başkanımız şehir dışında olduğu için katılamadı. Kendisinin selamları getirdik. İşletmenin ilçemize ve genç girişimci kardeşimiz Tarık Çetin'e hayırlı olmasını temenni ediyor, bereketli kazançlar diliyorum" dedi. Diğer misafirler de beğenilerini dile getirip hayırlı olması temennilerinde bulundu. Mekana hayırlı olması dileklerini iletmek için gönderilen çiçeklerin çokluğu da dikkat çeken unsurlardan oldu.

Karacasuda Berlin Cafe Ve Lunch Acildi Dunya Kahveleri Burada 604138 83270C7Cad4B98Bd09C8B3819174A19E

ÖZEL ÖĞÜTÜCÜ KAHVE MAKİNASINDA HAZIRLANAN DÜNYA KAHVELERİYLE HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

Mekan hakkında bilgi verme işletme sahibi Tarık Çetin (28), "Karacasu ilçemizde dört yıldan bu yana fast food işiyle uğraşıyorum. Cafe sektörü de hakim olduğum bir sektördü. Mekanımızın konseptini, dekorasyonunu değiştirerek böyle bir işe adım atmış bulunuyoruz. Kahve kültürü olarak bir eksiklik vardı Karacasu'da. Bunu insanlara sunmak istedik. Dünya kahveleri üzerine yöneldik. Hazır kahveler yerine kendi kahve öğütücü cimbali makinamızda özel hazırladığımız dünya kahvelerini en lezzetli şekilde misafirlerimize sunacağız. Esperesso, amerikano, latte, white chocolate mocha ve daha pek çok kahveyi içeren zengin bir menümüz var. Kahvenin yanı sıra bazı fast food ve aperarif ürünlerimiz de misafilerimizin hizmetinde olacak" dedi.

Karacasuda Berlin Cafe Ve Lunch Acildi Dunya Kahveleri Burada 604138 35E09F1E98965Ae3Bcab3E92Bf4Cc9C4

"SICAK VE SAMİMİ BİR ORTAM OLUŞTURMAK İSTEDİK"

Sözlerini sürdüren Çetin, "Amacımız her kesime hitap etmek. Tüm kesimlerin; öğrencisi, Karacasulusu, genci, yaşlısı herkesin oturmaktan keyif alacağı sıcak samimi bir ortam oluşturduk. İlçemizde bangır bangır müzik ve okey taşı sesiyle başlayıp devam eden bir cafe kültürü var. Biz bunu bir tık kısmak istedik. Ailelerin de rahat rahat oturabileceği bir ortam oluşturmak istedik. Fast food mutfağımız hala aktif. Hamburger gibi aperatif çeşitlerimiz menümüzde yer almaya devam edecek. Paket servisimiz, Tredyol yemek, Getir yemek uygulamamız devam edecek. Konsepte uygun olması ve söyleyiş biçiminin kulağa hoş gelmesi sebebiyle böyle bir isim tercih ettik. Güzel bir katılım oldu. Aramızda olan herkese teşekkür ederim. Ayaklarına sağlık bizi yalnız bırakmadılar. Genç bir esnafız. Bizim yanımızda olmaları çok önemli bir şey. Herkese katılımı için teşekkür ediyorum. Herkesi mekanımıza bekliyorum" şeklinde sonlandırdı.

Zeytinde halkalı leke hastalığı ile mücadele çağrısı yapıldı
Zeytinde halkalı leke hastalığı ile mücadele çağrısı yapıldı
İçeriği Görüntüle

Karacasuda Berlin Cafe Ve Lunch Acildi Dunya Kahveleri Burada 604138 292Ca65C1652Ed5Cf8E9E3C00B45E497

Karacasuda Berlin Cafe Ve Lunch Acildi Dunya Kahveleri Burada 604138 3483C0Bb3Aa4B6452380F46Bb6F45321

Karacasuda Berlin Cafe Ve Lunch Acildi Dunya Kahveleri Burada 604138 17A573C63E100E324B81496Ff29468F7

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK