Mezuniyet törenine; Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan SALAN, Karacasu İlçe Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu Memnune İnci MYO Müdürü Doç. Dr. Niyazi Küçük, Buharkent MYO Müdürü Doç.Dr. Mehmet Kaya, Bozdoğan MYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Bilginer Tuna, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Murat Durmaz, Karacasu ilçe protokolü, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Karacasu Myodaki Mezuniyet Sevincine Ortak Oldular 475034 5E501C7D73B0Ed10Df2Fb978F039D775

MÜDÜR KÜÇÜK BAŞARI DİLEDİ

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Niyazi Küçük, “Bugün burada tüm akademik personelimizin yanı sıra ailelerimizle birlikte karşılıklı emeklerimizin sonucunda duyduğumuz gurur, mutluluk ve heyecanı paylaşıyoruz. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında ve mesleki hayatlarında başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak... ‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak...

Karacasu Myodaki Mezuniyet Sevincine Ortak Oldular 475034 2Be4Accd1Ea6Bf472E948Bdf263A976A-1

SALAN YÜKSEKOKULUN KATKISINDAN BAHSETTİ

Programın devamında konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, yüksekokulun ilçeye katkılarından bahsederek, yüksekokul akademik ve idari personellerine kattıkları değer içi teşekkür etti. Rektör yardımcı Salan, "Öğrencilere meslek hayatında başarılar dileyerek, öğrencilerimizin sadece başarılı birer çalışan değil ilke ve ahlak sahibi bireyler olmasını istiyoruz” dedi.

Mezuniyet töreni, dereceye giren mezunlara plaketlerinin takdim edilmesinin ardından tüm mezunlara başarı belgelerinin verilmesi ve öğrencilerin keplerini atmaları ile sona erdi.

Muhabir: Özgür Dedeoluk