Samimi bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Aydın’da Ferdi Uzun başkanlığında başarılı çalışmalara imza atan AGC, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyeti ağırladı. Genel Başkan Karaca ve beraberindeki heyet, AGC Başkanı Ferdi Uzun ve yönetimi ile kentteki gazeteciler tarafından karşılandı.

Karacadan Agcye Ziyaret 470371 Bd8Fe4B095738F2A011Cc58F33694A6F

KARACA’DAN AGC’YE TEBRİK

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Uzun, yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladıkları projelerle ilgili Karaca’ya bilgi verdi. AGC’nin çalışmalarını başarılı bulan ve çalışmalarından dolayı Başkan Uzun ve yönetimini tebrik eden Karaca, “Federasyonumuzun bünyesinde yer alan AGC’yi ziyaret ettik. AGC’de bulunmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Bizleri karşılayan Başkanımız Ferdi Uzun başkanlığındaki AGC yönetimi ile meslektaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Karacadan Agcye Ziyaret 470371 036Ba6C18E59C08560D53E5831E8A58C

Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Ziyarette sorun ve talepleri de dinleyen Karaca, “Meslektaşlarımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Bu sorunların çözümü için çalışmalarımızı ara vermeksizin sürdürüyoruz. Bugüne kadar birçok önemli çalışmaya imza attık. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdürerek meslektaşlarımıza faydalı hizmetler üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ