Kuşadası 19 Mayıs'a hazırlanıyor Kuşadası 19 Mayıs'a hazırlanıyor

Doktor Akçanal, Germencik ilçe merkezi ve Ortaklar Mahallesi'nde belediye polikliniği kuracaklarını söyledi. İYİ Parti Germencik Belediye Başkan Adayı Betül Akçanal, yerel seçim çalışmalarına hız verdi. Mahalle ziyaretlerine yoğunlaşan Akçanal, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşıyor. Bir araya geldiği vatandaşlara, göreve seçildiğinde hayata geçireceği projelerini de anlatan Akçanal, vatandaşlardan oy desteği istiyor.

HASTALARA ARAÇ TAHSİS EDİLECEK

Yrd. Dr. Betül Akçanal’ın sağlık hizmeti ile ilgili hazırladığı proje ise vatandaşları heyecanlandırdı. Vatandaşların sağlık hizmetine ulaşmakta yaşadığı sıkıntıları görmezden gelmeyen doktor Akçanal, "Germencik Belediyesi bünyesinde Ortaklar ve Germencik'te belediye polikliniği kuracağız. Vatandaşlarımız hastalandıklarında bu klinikten faydalanacaklar, anında tahlillerini yaptırıp sonuçlarını alabilecekler. Germencik'te yaşayan vatandaşlarımız için Aydın ilinde almış oldukları hastane randevuları için Germencik'ten belediyeye ait bir araçla hastalar alınarak hastaneye götürüp bırakılacaktır" dedi.

ÜCRETSİZ AŞI HİZMETİ

Akçanal, açıklamasını, “30 yaş altı kadınlar için rahim ağzı kanserine yönelik olarak ücretsiz HIV aşısı yapacağız. Çocuklar için ücretsiz rota virüsü aşısı imkanı sunacağız. Bir de evlenecek çiftlere ücretsiz olarak SMA tarama testi uygulayacağız. Bu şekilde SMA hastalığından çocuklarımızı korumuş olacağız” ifadeleri ile tamamladı.

Kaynak: EMRAH DİNÇER