Aydın’ın Nazilli ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet’in 103’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla lokma hayrı gerçekleştirdi. Belediye Meydanı önünde düzenlenen etkinlikte vatandaşlara lokma ikram edilirken programa ilçe halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Nazilli’de Cumhuriyet coşkusu gökyüzüne taştı!
Nazilli’de Cumhuriyet coşkusu gökyüzüne taştı!
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Imagşe 2026 10 29 At 20.11.41

10 bin kişilik lokma ikram edildi

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Hasan Akol, hayır kapsamında yaklaşık 10 bin kişilik lokma dağıtıldığını belirtti. Vatandaşların ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Akol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu paylaşmak amacıyla düzenledikleri etkinliğe gösterilen katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Whatsapp Image 2026 10 29 At 20.11.41

10 Kasım’da da düzenlenecek

Lokma hayrını geleneksel hale getirmek istediklerini kaydeden Akol, etkinliğin gelecek yıllarda da sürdürülmesini hedeflediklerini dile getirdi. Akol, 10 Kasım’da da benzer bir program düzenleyeceklerini belirterek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

Akol, hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hem de 10 Kasım için düzenlenecek programları her yıl gerçekleştirerek geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ