Aydın Efeler'de 1+1 daire icradan satılıktır (çoklu satış) Aydın Efeler'de 1+1 daire icradan satılıktır (çoklu satış)

Öğrencilerin şiirler okuyup, dans ve halk oyunu gösterileri sunduğu bayrama, vatandaşlar yoğun katılım sağladı.


Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan, Aydın'ın diğer ilçelerinde olduğu gibi İncirliova'da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, İncirliova Yaşar Kocabıyık Stadı'nda kutlama töreni yapıldı. Törene Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu, MHP İlçe Başkanı Ercan Özdemir, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi nedeniyle stadın tüm tribünleri dolarken, vatandaşların bir bölümü ise töreni ayakta takip etmek zorunda kaldı.

Incirliovada 23 Nisan Coskuyla Kutlandi 464364 Fda78Ebe22D19Eec5C70A64Da8964277


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıl dönümüne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çalışkan, “Zafere ve başarıya inanmış, bağımsızlık tutkusu ile gönülleri tutuşmuş bir millet, birlik ve beraberlik içerisinde büyük güçlüklerin üstesinden nasıl gelineceğini bütün dünyaya göstermiştir” dedi. Dünya çocuklarının bayramını kutlayan Çalışkan, Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna canını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını dile getirdi.

Incirliovada 23 Nisan Coskuyla Kutlandi 464364 79F5E0F498Fd0D91Cfe2Ab8562D13150
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Baştürk ve Başkan Kaya tarafından ödül verilmesi ile devam eden törende öğrenciler şiirler okuyup, dans ve halk oyunu gösterilerini sundu. Yöresel ve rengarenk kıyafetleri ile öğrencilerin sunduğu gösteriler, büyük beğeni toplayıp, alkış aldı. Aileler, çocuklarının fotoğrafını çekmek için ise adeta birbirleriyle yarıştı. Tören, kortej yürüyüşü ile sona erdi.

Incirliovada 23 Nisan Coskuyla Kutlandi 464364 8Ede2B4E1D782E2B6E12F565330631Fb

Muhabir: Emrah Dinçer