AK Partili Başkan Kayır’a sürpriz doğum günü AK Partili Başkan Kayır’a sürpriz doğum günü

Kamu-Sen Aydın İl Temsilciliği’nin Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, iddialı açıklamalarda bulundu. Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen MHP İl Başkanı Alıcık, yerel seçimlerin Aydın için çok önemli olduğunu ifade ederek AK Parti ve MHP’li belediye başkan adaylarına destek istedi.

“AYDIN’IN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”

Muğla, Denizli, Manisa ve İzmir’e bakıldığında Aydın’ın çok sıkıntılı bir şehir olduğunu kaydeden Haluk Alıcık, “Aydın’ın bir değişime ihtiyacı var. Değişimin zamanı geldi. Biz Aydın’ın alayına talibiz. Çalışan bir Cumhur İttifakı var, sahadayız. Hepimiz her yerde koşturuyoruz. Gelin Aydın’ın çehresini değiştirelim.” diye konuştu. Cumhur İttifakı olarak Aydın’da çok iddialı olduklarını ifade eden Alıcık, “Anketler elimizde. Aydın’da 13-14 tane ilçe bizim elimizde gibi gözüküyor. Allah, inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” şeklinde konuştu.

ALICIK İNANDIRMADI

Haluk Alıcık'ın parti içi toplantılarda MHP Genel Merkezi'nin aday belirleme sürecinde İl'de etkili olan bazı isimleri dinleyerek hatalar yaptığını söylediği iddia edilen Alıcık'ın anket sonuçlarını yüksek şekilde dile getirmesi siyasi kulislerde inandırıcı bulunmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ