• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
15°

Yangın Haberleri

Yangın haberleri ve güncel Yangın gelişmeleri, Yangın ile ilgili tüm video, Yangın fotoğrafları ve Yangın haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde metruk binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın vatandaşları paniğe soktu.

Asayiş

Park halindeki minibüste çıkan yangın yakınındaki evin ikinci katındaki balkona sıçradı.

Asayiş

İçerisinde 35 yolcu olan otobüs Tünel girişinde alev alev yandı. 35 yolcu hızla tahliye edilirken, 2 yolcu dumandan etkilendi.

Asayiş

Didim’de Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyir halinde olan otomobilde yangın çıktı. Otomobil, TOMA'nın müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldı.

Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir evin bahçesinde çıkan yangın paniğe sebep oldu.

Asayiş

Aydın’ın Germencik ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir evde çıkan yangında iki kişi dumandan etkilendi.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir işyerinin depo bölümündeki atık malzemeler tutuştu. İçerisinde bulunan plastiklerin de yanmasıyla ortaya çıkan yoğun duman, kısa...

Asayiş

Meydana gelen ev yangını İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren bir tavukçu dükkanında yangın çıktı. Yangın vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Asayiş

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen ev, adeta küle döndü.

Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde çalışır halde duran araç bir anda alev aldı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile sönen araç küle döndü.