Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, Aydın'da özellikle Söke, Kuşadası ve Didim ilçeleri başta olmak üzere metrekareye 51-110 kg arası yağış düşeceği, ani sel, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi. Uyarının yapıldığı andan itibaren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile Söke’de teyakkuz haline geçildi.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ HERYERDE

Aydın Büyükşehir Ekipleri, Söke'de özellikle ana caddeler üzerinde yoğun bir çalışma yürütüyor. ASKİ, Çevre Koruma ve Park İşlerine bağlı ekipler, beklenen kuvvetli yağıştan etkileneceği söylenen Söke İlçesi'nin tüm alanlarında gerekli önlemlerini alarak, mazgal temizliği başta olmak üzere tüm çalışmalarını yapıyor.

AKKENTLİ; “HIZLI ÇÖZÜM MERKEZİMİZ 444 40 09 VATANDAŞLARIMIZIN HER DAKİKA HİZMETİNDE”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi bütün personeli ve imkanlarıyla Söke’de hazır haldedir. ASKİ, Ayba, Çevre koruma, Park İşleri Daire başkanlığına bağlı ekiplerimiz sahada çalışmalarını yürütüyor. Allah afetsiz versin. Vatandaşlarımız yaşayacakları olumsuzluklarda ve her türlü ihtiyacında Aydın Büyükşehir Belediyesi Hızlı Çözüm Merkezi'nin 444 40 09 numaralı telefonunu arayabilirler.” dedi.