Sultanlar Ligi ve CEV Challenge Cup'ta mücadele edecek Aydın'ın Sultanları, Türkiye kupasında da dolu dizgin yoluna devam ediyor. AXA Sigorta Kupa Voley’de C Grubu'nda yer alan Mavi Beyazlılar, ilk maçta Kuzeyboru'ya 3-1 mağlup olmasına rağmen Sarıyer Belediye'yi 3-1, son maçta da Nilüfer Belediye'yi 3-0 mağlup ederek 2 galibiyetle çeyrek finale çıktı.

HERKES BİRBİRİNE KARŞI GALİP GELEBİLİRDİ


Aydın BŞB Antrenörü Alper Hamurcu, grup maçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, gruplarında bulunan tüm takımları göstermiş oldukları performans için canı gönülden tebrik ettiğini söyledi. Grupta seviye olarak denk takımların yer aldığını dile getiren Hamurcu, şunları söyledi: Kanaatimce grubumuz, diğer gruplara göre seviye açısından daha denk ve herkesin bir birine karşı galip gelebileceği takımların yer aldığı bir gruptu. Bu açıdan her maç her takım için ayrı bir önem teşkil ediyordu.”

TAKIM OYUNU İLE KAZANDIK


Nilüfer Belediye maçının stresli geçtiğini ifade eden Hamurcu, “Bugün, 3-0 galip gelmemiz geren bir maçtı. Bunun stresi muhakkak oyuncularımın üstünde bir baskı unsuru oluştursa da; zaman zaman yaptığımız basit hatalarla başa çıkıp galip geldikleri için çok mutluyum. Özellikle saha içerisinde bireysel performanslardan daha çok takım performansını ortaya koyuyor olmamız, teknik ekip olarak bizleri çok daha fazla mutlu etti. Umarım bu birlikteliği ve takım oyununu bütün sezona yayabiliriz” diye konuştu.