Özellikle gönder bayrak olmak üzere çok sayıda bayrak çeşidi vardır. Kurum, kuruluş, topluluk ve ülkeleri temsil eden bayraklar, saygınlık bakımından önemli bir yere sahiptir. Kaliteli ham maddelerden üretilmiş olan dayanıklı bayraklarla kurumunuzu en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Gönder Bayrak Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır?

Resmi kurumlar, firmalar bünyesinde kullanılan gönder bayrak ülkeleri, firmaları toplulukları ya da kuruluşları temsil eder. Genellikle uzun bir direğin, en üst noktasına gönderilmesi işlemine göndere çekmek adı verilir. Kullanım özellikleri bakımından dış mekan bayraklar içerisinde yer alır. Topluluklar için önemli bir yere sahip olan bu bayrağın, kaliteli kumaşlardan üretilmiş olması önemlidir. Yüksek çözünürlüklü baskı kalitesi neticesinde, bayrak üzerinde yer alan simgelerin doğru bir şekilde görülmesini sağlar.

Gönder Bayrak Çeşitleri

Gönder bayrak, resmi temsilin sağlandığı önemli materyallerin başında gelir. Bu bayraklar, marka bayrağı, sivil toplum kuruluşlarının bayrakları, ülke bayrakları, topluluk bayrakları olarak çeşitli amaçlara hizmet eden modellere sahiptir.

Gönder Bayrak Nerede Kullanılır?

Gönder bayrak, kullanım amacına göre farklılık gösteren türlere sahip olduğu gibi, bu tarz bayrakların kullanıldıkları mekanlarda da çeşitlilik söz konusudur. Bu bayrakların kullanıldığı alanlar, okul, hastane, devlet binaları, özel şirketler ve firmalar olarak sıralanabilir.

Makam Bayrağı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Çeşitli makamları temsil etmesi niyetiyle kullanılan bayrak çeşidine makam bayrağı denir. Bu tip bayraklar birer saygınlık unsuru olarak kabul edilir. Üniversitelerde, yönetici odalarında, savcı odalarında kullanımı yaygın olan bu bayraklar, makamı temsil eder. Genellikle makam odalarının masa üzerinde ya da masaların arkasında kullanılan bu bayraklar, yanında Türk bayrağını da bulundurur. Bu nedenle özel bir yere sahip olan ve makamın ağırlığını temsil eden bu bayrak çeşitlerinin kaliteli özellikler gösteriyor olması oldukça önemlidir.

Makam Bayrağı Çeşitleri Nelerdir?

Gelen talepler doğrultusunda pirinç ya da krom hammaddeleriyle üretilen makam bayrağı kullanım alanına göre çeşitlilik gösteren modellere sahiptir. Bir makamın söz konusu olduğu özel sektörde ya da devlet kuruluşlarında yer alan bu bayrak modelleri, küçük, orta ya da büyük ebatlarda üretilir.

Flama Bayrağı ve Kullanım Alanları

Kutlama organizasyonlarında, okullarda, tanıtım günlerinde sıklıkla kullanılan flama bayrak, temsil amaçlı kullanılır. Diğer bayrak çeşitlerine göre daha fazla kullanım alanı mevcuttur. Flama bayrak, herhangi bir kurumu, markayı, ülkeyi temsil amaçlı kullanılır. Okullarda ya da resmi kurumlarda sıklıkla kullanılır.

Flama Bayrak Fiyatları Hangi Aralıktadır?

İmalat esnasında kullanılan kumaş türüne göre bayrak fiyatları değişkenlik gösterir. Diğer bayrak çeşitleri gibi flama bayrak fiyatları da kullanılan malzeme, boyut ve işçilik gibi çeşitli kıstaslar üzerinden belirlenir.