Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde iftar yemeği dağıtımı gerçekleştirdi. Büyükşehir belediyesine ait yemek fabrikasında el değmeden hazırlanan yemekler, AYBA personeli tarafından vatandaşlara dağıtıldı. İftar çadırına Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Özmen ve İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik’in yanı sıra 10 mahalle muhtarı daha katılarak birlik beraberlik mesajı verdi.


MUHTARLARLA İSTİŞAREDE BULUNULDU


Aksu Mahallesi, Dallıca, Eycelli, Ocaklı, Karahallı, Kuşçular, Işıklar, Pirlibey, Şimşelli, Uzunçam, ve İsabeyli mahalle muhtarları iftar dağıtımının ardından Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Özmen ile bir araya gelerek yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili istişarede bulundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyen muhtarlar, mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”


İftar yemeği dağıtımında AYBA ekiplerine eşlik eden İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik, mahallesinde kurulan çadırda yapılan iftar dağıtımı nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Zabıta ekiplerinin kontrolünde gerçekleşen dağıtımda sosyal mesafe kuralına riayet edildi ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıldı.