Misli.com Sultanlar Ligi’nde 30. Hafta erteleme maçında THY’ye 3-0 yenilen Aydın BŞB, sezonun lig etabını 18 galibiyetle 7’nci sırada tamamladı. THY maçında mağlup olarak Galatarasay HDI Sigorta’yı geçme fırsatını kaçıran Aydın’ın Sultanları play-off serisinde ev sahibi olma avantajını yakalama şansını kullanamadı.

UZUN SÜRE MAÇ OYNAMADIK


THY maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Antrenör Alper Hamurcu, “Ligin normal etabının son maçı olan THY maçının önemi, özellikle sıralamayı belirleme ve bu doğrultuda oynayacağımız play-off serisinde ev sahibi avantajını kullanma acısından önemi büyük olan maçlardan bir tanesiydi. Oynadığımız her sete iyi başlamış olsak bile set ortalarında yapmış olduğumuz basit hatalar sebebi ile maçı istemediğimiz bir şekilde kaybettik. Mücadele etmediğimizi söyleyemem. Bu anlamda tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Ancak böyle bir fırsatı, bir şekilde basit hatalar ile tepmiş olmamız kabul edebileceğimiz bir şey değil. Çok uzun sure maç oynamamış oluyor olmamız, maçı kaybetmemizin sebeplerinden bir tanesi olmuş olsa da, hiç bir şekilde bahane olarak öne sürülemez. Play-off serisinde karşılaşacağımız güçlü rakibimiz karsısında bu tip hataları yapma sansımız hiç bir şekilde mümkün olamaz” dedi.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM


Plaf Off’ta oyuncularına güvendiğini dile getiren Hamurcu, “Bütün bunları bir kenara bırakırsak; oynamamız gereken çok önemli bir seriye, olabildiğince az kaygılı ve hedefe odaklanmış hem zihin hem de fiziksel bir yeterlilikle çıkıyor olmamız gerekiyor. Maç kaybetmek tabi ki herkesi mutsuz etse de hiç bir şeyin sonu olmadığını da bilmek gerekiyor. Bu anlamda oyuncularımıza ve teknik ekibimize büyük bir güven duyduğumu da belirtmek isterim” diye konuştu.