Kütahya'dan Aydın'a atanmasının ardından, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etmeye başlayan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, ziyaretlerine, Muğla merkezde 1988 yılında ekip arabası ile geçirdiği kaza sonucu şehit düşen polis memuru Cumhur Yılmaz'ın babası ile devam etti. Evinde bir araya geldiği şehit babasına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un selamlarını ileten Müdür Turan, kendisine, her türlü sorun ve sıkıntıda devletin tüm kademelerinin yanında olacağını hatırlattı. Şehit babası, ziyareti için Müdür Turan'a teşekkür etti.

"KİMSE BU AZİZ VATANA EL UZATAMAZ"


Daha sonra, Bingöl'de 2012 yılında teröristlerle girdiği çatışmada, yaralanarak gazi olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Ferhat Akgül'ü ziyaret eden Müdür Turan, "Senin gibi vatan sevdalıları olduğu sürece kimse bu aziz vatana el uzatamaz kahraman yiğidim" ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ


Şehit babası ve gazi Akgül ziyaretlerini tamamlamasının ardından İl Müdürü Turan, Kemer Mezarlığı Şehitliği'ne giderek, şehitler için dua okudu.