Olay, Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi, Batı Gazi Bulvarı üzerindeki 7 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre psikolojik rahatsızlığı bulunan H.Ş. (35), apartmanın çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Zaman zaman apartmandan aşağıya ayaklarını sarkıtarak, yürekleri ağza getiren ve, "Ben çocuklarımı istiyorum, başka bir şey istemiyorum" diye bağıran şahsı, polis ekipleri iknaya çalıştı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri de, şahsın aşağıya atlama ihtimaline karşı apartmanın önünde hava yastığı açtı.

AİLESİ ÇAĞRILDI


Bir türlü intihardan vazgeçmeye ikna olmayan ve kimseyi yanına yaklaştırmayan şahsın olay yerine annesi, babası ve kardeşleri çağrıldı. Evli olmadığı ve çocukları bulunmadığı halde şahıs, sürekli çocuklarının yanına getirilmesini talep etti. İkna çalışmalarına ailesi ve psikolog da katıldı.

DAYISININ KIZINI İSTEMEDİ


Şahsın çocuğu zannettiği dayısının kızı da olay yerine getirildi. Kendisi ile görüştürülen dayısının kızını istemeyen şahıs, çocuklarının kendisini görüntülü aramamaları durumunda kendisini aşağıya atacağını söyledi.

4 SAATTE İKNA OLDU


Yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonucu polis ekipleri, şahsı ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Aşağıya indirilen şahıs, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından polis merkezine götürüldü. Öte yandan şahsın sosyal medyada isminin önüne "İsa Mesih" ifadesini ekleyerek, hesap açtığı görüldü.