Örnek kampanyasıyla takdir toplayan Kocagöz, vatandaşları, pandemi döneminde sıkıntılı bir süreç yaşayan esnafa destek olmaya davet etti. Aydın’ın Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi’ndeki Torlak mevkiinde hizmet veren Areftek Pamuk Pide Salonu’nun işletmecisi Arif Kocagöz, hayata geçirdiği projelerle örnek oluyor. Aydın’ın ilk pide ustalarından olan babası Mustafa Kocagöz’ün mesleğini devam ettiren Kocagöz, pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Bugüne kadar ortaya koyduğu projelerle takdir toplayan hayırsever işletmeci Kocagöz, satışa sunduğu pide ve ızgara çeşitlerinin yanı sıra tost çeşitlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz ikram ediyor.

“ONLAR MUTLU OLUNCA BİZ DE MUTLU OLUYORUZ”

İhtiyaç sahibi vatandaşlara imkanı elverdiği sürece destek olmak istediğini ifade eden Kocagöz, “Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak istedik. Bu anlamda gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğümüz vatandaşlara pide, ızgara ve tost çeşitlerimizi ücretsiz ikram ediyoruz. Böylelikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. İmkanımız elverdiği sürece bu kampanyamızı sürdüreceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz.” dedi.

“İYİLİK KÖPRÜSÜ KURDUK”

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek isteyen hayırseverlere işletme olarak destek olduklarını belirten Kocagöz, “Hayırsever vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak istiyor. Bu anlamda işletme olarak askıda pide, ızgara ve tost uygulamasını hayata geçirdik. Bu askıda uygulamamız sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza pide, ızgara ve tost çeşitlerimizi götürüp teslim ediyoruz. Bu ürünlerin ücretini ise hayırsever vatandaşlarımız ödüyor. Böylelikle hayırsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi aileler arasında adeta bir iyilik köprüsü kurduk. İhtiyaç sahibi vatandaşların karnını doyurmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, bizimle iletişime geçerek yardım edebilirler. Hayırsever vatandaşlarımızın belirlediği adreslere de ürünleri götürerek teslimini gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

UMURLU VE İNCİRLİOVA ARASI SERVİS HİZMETİ

İşletme olarak vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verdiklerini dile getiren Kocagöz, “Pandemi döneminde vatandaşlarımıza büyük bir özveriyle hizmet sunuyoruz. Karantinada olan ya da hastalığa yakalanan vatandaşlarımıza pide, ızgara ve tost çeşitlerimizi evlerine götürüyoruz. Paket servisi yapan arkadaşlarımız, maske ve özel kıyafetlerini giyerek adreslere ürünleri bırakıyor. Koronavirüs hastalarını ise görmeden ürünlerini kapıya bırakıyoruz. Telefonla kendilerine haber verip ürünlerini almalarını istiyoruz. Koronavirüse yakalanan hastalar da bize ödemelerini havale yoluyla ödüyor. Kesinlikle onlarla birebir para alışverişi yapmıyoruz. İşletme olarak Umurlu Mahallesi ve İncirliova ilçesindeki tüm yerlere siparişi götürüyoruz.” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZ ESNAFA SAHİP ÇIKSIN”

Pandemi döneminde zor günler geçiren esnafa destek vermeleri yönünde vatandaşlara çağrıda bulunan Kocagöz, “Esnafımız pandemiden dolayı işletmelerini kapatmak zorunda kaldı. Paket servisiyle geçimlerini sağlamaya çalışıyorlar. Kazançları normal şartlara göre yüzde 50’nin üzerinde azaldı. Zor günler geçiren esnafımıza vatandaşlarımızın destek olmasını istiyorum. Bu anlamda vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Lütfen, esnaf arkadaşlarımızdan alışveriş yapın ve onlara destek olun. Esnaf, toplumun direğidir. Esnafımızdan yapacağınız alışverişler bu dönemde onlar çok daha kıymetli olacak. Ayrıca pandemi döneminde fedakarca çalışan sağlık, polis ve asker başta olmak üzere tüm çalışanlarını yürekten tebrik ediyorum. Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.