Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 16 Kasım'da kurulan pazarda esnaflık yapan Müzeyyen Bircan, bir internet sitesinin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Hayat pahalılığından dert yanan Bircan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olması gerektiğini savunan Bircan, Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Mevlüt Şahinci'nin daveti üzerine de İYİ Parti'ye üye oldu.

“KIRMIZI ÇİZGİMİZ”

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylemlerinden dolayı Bircan hakkında şikayetçi oldu. Başkan Arslan, yaptığı açıklamada, "Kırmızı çizgimiz olan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı rencide edici, hakaret ve iftira boyutunda söylemlerde bulunan kişi hakkında AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı olarak şikayetçi olduğumuzu kamuoyuna bildirmek isteriz" ifadelerini kullandı.

"NE BU ÖFKE?"

İYİ Parti Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Mevlüt Şahinci de, Başkan Arslan'a Bircan’dan şikayetçi olması nedeniyle tepki göstererek, "Ne bu kin, ne bu öfke? Bu kadar mı kapalısınız eleştiriye? Memleketin insanı ya, insanı kendi insanımız, esnaf ya, ayakta kalmak için çırpınan bir kadın" dedi.