Misli.com Sultanlar Ligi’ne mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın yeni transferi Ezgi Dağdelenler, antrenman ve maçlarda gösterdiği performansla alkış alıyor. Sezon başında PTT’den transfer edilen 27 yaşındaki başarılı oyuncu, ligin ilk haftasındaki Galatasaray HDI Sigorta karşısında müthiş bir performans ortaya koydu. Aldığı sayılarla Galatasaray HDI Sigorta karşısındaki galibiyetin mimarlarından olan Ezgi Dağdelenler, maçta gösterdiği performansıyla Antrenör Alper Hamurcu’dan tam not aldı. Adapte sorunu yaşamayan Ezgi Dağdelenler’in maçlarda etkili smaçlarıyla ön plana çıkıyor.

AYDIN’DA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM”


Kariyerinde İlbank, Fenerbahçe Opet, PTT Spor’da forma giyen Ezgi Dağdelenler, “Aydın Büyükşehir Belediyespor’da forma giydiğim için çok mutluyum. Takıma katıldığım ilk andan itibaren herhangi bir adaptasyon sorunu yaşamadım. Burada bir aile ortamı var. Arkadaşlık ortamı çok güzel. Başarıya giden yolda bu olguların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Antrenmanlarımız oldukça keyifli geçiyor. Antrenörümüzün öncülüğünde maçlara en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Umarım sezon sonunda bu emeklerimizin karşılığını alırız” diye konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI”


Kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takım olduklarını belirten Ezgi Dağdelenler, “Galatasaray HDI Sigorta karşısında takım olarak iyi bir performans ortaya koyduk ve güzel bir galibiyet elde ettik. Sezona galibiyetle başlamak çok güzel. Bende tüm arkadaşlarım gibi takıma katkı vermeye çalışıyorum. Benim sayı almamdan daha çok takımın kazanması önemli. Bu formaya, camiaya layık olmak için takım arkadaşlarım gibi tüm performansımı ortaya koyacağım. Hedefimiz Play-Off’lara kalıp tekrar Aydın halkına Avrupa Kupaları heyecanı yaşatmak. Bu sezon elde edeceğimiz başarılarla Aydın halkını mutlu etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.