İYİ Parti Aydın İl Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Kaşıkcı ile birlikte Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman ve yönetimini ziyaret etti. Toplantıda bir araya gelen Saran, Adıyaman ve parti yöneticileri, yapılacak çalışmalar üzerine fikir alışverişi gerçekleştirdi.

YÖNETİMİNİN YÜZDE 54’Ü KADIN


Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Saran, İlçe Başkanı Adıyaman’ı kutladığını belirterek, “Genel başkanı kadın olan bir partide, yönetiminin yüzde 54‘ünün kadınlardan oluşturması, bizi ayrıca memnun etti. 64 kişilik yönetiminin 34’ü, 14 kişilik divan kurulunun da 8’i kadın” dedi.

“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”


Yaptıkları toplantının Aydın’a ve partisine hayırlı olmasını dileyen Saran, “Liderimiz Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi artık millet bizi çağırıyor, bizler özellikle kadınlar olarak mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacağız, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız. Genel Başkanımızın söylediği gibi Aydın’da her yere ateş olarak gidip, güneş olup geleceğiz. İnşallah bu toplantıları önümüzdeki günlerde bütün ilçelerde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.