Türkiye genelinde yangın ve benzeri olaylara en hızlı şekilde müdahale eden ekiplerden birisi olan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, son dönemde ilde çıkan orman yangılarının söndürülmesine de destek verdi. Verdikleri mücadele ile yangının büyümesini önleyen itfaiye personeline, Fibar Tur düzenlediği günübirlik ve konaklamalı turlarda indirim uygulama kararı aldı.

İNDİRİMDEN BİRİNCİ DERECE YAKINLARI DA YARARLANACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır ve ekibi ile bir araya gelen Fibar Tur'un sahibi Fırat Barışık, "Sayın Adanır ve ekibine çıkan yangınlarda kahramanca göstermiş oldukları özveri için teşekkürü kendimize borç bildik. Bu nedenle kendilerine günübirlik turlarımızda yüzde 30, konaklamalı turlarımızda yüzde 20 indirim uygulayacağız. Bu indirimden itfaiye personeli ve birinci derece yakınları yararlanabilecek" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Adanır da, vatandaşlardan özellikle yaz aylarında yangın ve benzeri olaylara karşı daha dikkatli olmalarını istedi. Ekip arkadaşlarının, her olayda canları pahasına görev yaptıklarının altını çizen Adanır, bu nedenle ekibi ile gurur duyduğunu söyledi. Fibar Tur'un kendilerine yaptığı inceliğin de kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirten Adanır, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Barışık ve personeline teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.