İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, ilçe yönetiminin değerli isimlerden oluştuğunu ifade ederken, “Oluşturduğumuz yönetim kurulunda Karacasu Belediyesini tek başına yönetecek 5-6 tane arkadaşım var benim. Dışarıda hiç yönetici aramaya gerek yok. İYİ Parti yönetim kurulunu komple al Karacasu Belediyesine aktar hepsi rahatlıkla 2-3 tane Karacasu Belediyesini yönetecek ekip çıkarırlar. Hem lider hem de meclis üyeliği bazında bunu söylesek abartı olmaz” dedi.

SARI'YA TEŞEKKÜR

Yerel seçimlerde yaşanan süreci anlatarak konuşmasına başlayan Kurt, “Cemal Başkanımız İl Başkanı olduktan kısa bir süre sonra yerel seçimler hazırlığı vardı. İlçe yönetimini bir araya getirmekte, meclis üyeliğine ikinci bir aday bulmakta sıkıntılar yaşıyorduk. O dönem ben henüz partinin üyesi de değildim. O zaman bana teklif edildi. Ancak ben o çevremde bu görevi yapabilecek en az 8-10 kişiye siz aday olun diye teklifte bulundum. O aşamada İYİ Parti’nin halk nezdinde iyi bir imajı vardı ama yönetim anlamında sıkıntıları vardı. Bugün oluşturduğumuz yönetim kurulunda Karacasu Belediyesini tek başına yönetecek 5-6 tane arkadaşım var benim. Ben siyasete girmekte biraz çekinceli davrandım bu konuda beni Cemal Sarı cesaretlendirdi. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

“SORU ÖNERGELERİ İLE İCRAATINIZ İÇİNDEYİZ”

Kurt, sözlerini “Mecliste en fazla soru önergesi veren icraatın içinde olan bir kardeşinizim. Bunu da belirtmek isterim. Yaptığımız denetim kurulu üyeliği ve hazırladığımız rapor ilçede bir gündem oluşturdu. Halkımızın bir takım konuları bilmesinde etken oldu. Büyükşehirin yapacağı hizmetler konusunda muhtarlardan gelen taleplerin yerine getirilmesinde bana en fazla yardımcı olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Semra Yücel Hanımefendi hiçbir telefonumuzu geri çevirmedi. Kendisine teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Cihan Demirel Kardeşimiz de Meclis Başkanvekili olarak bizlere yardımcı olmuştur. Her zaman çözüm olmaz. Ama olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılması bizlere verilen değerin bir göstergesidir. Şu an 3 il başkanı adayımız var. 3’ü de İYİ Parti’nin neferidir. Demokratik yarıştır. Kazanan kim olursa bizim başkanımızdır. Hepsine başarılar diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.