İncirliova'da esnaf Aytaç Vardar'ın sahibi olduğu 'Kavurmacım' isimli lokanta, Cumhuriyet Mahallesi Gazi Paşa Caddesi Sevgi Yolu'nda hizmete girdi. Menüsünde saçta et kavurmadan, uykuluk ve ciğere, ızgarada pirzoladan, antrikot ve köfteye, çöp şişten deve-dana sucuklarına kadar birbirinden lezzetli et ve et ürünlerinin yer aldığı lokantanın açılış törenine İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi ile vatandaşlar katıldı.

"100 YILDIR HİZMET VERİYOR"


Dua okunmasının ardından, konuşma yapan Belediye Başkanı Kaya, İncirliova'da her gün yeni bir mekanın hizmete açıldığını söyledi. Vardar ailesinin, İncirliova halkına 100 yıldır hizmet ettiğini belirten Kaya, aileden esnaf Aytaç Vardar'ı da lokantayı açmasından dolayı tebrik ederek, "İlçemizde özellikle gıda üzerine olan iş yerleri güzel çalışıyor. İnşallah, Aytaç Vardar kardeşimizin önü açık olur, Rabbim kendisine hayırlı, bereketli kazançlar versin" ifadelerini kullandı.

İŞ YERİNE DAVET ETTİ


Et üzerine lokanta açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Aytaç Vardar da, "Ailem, et ve et ürünleri üzerine yıllardır halkımıza hizmet veriyor. Ben de saç ve ızgarası olan yine et üzerine bir lokanta açtım. İncirliova'nın da böyle bir yere ihtiyacı vardı. İnşallah, güzel işler yapacağız. 30 kişilik olan iş yerimizde kullandığımız ürünlerin hepsi doğal ve kalitelidir. Lezzetlerimizi tatmak isteyen herkesi, iş yerimize bekliyoruz. Kendilerine memnuniyet garantisi veriyoruz" dedi.
Daha sonra Vardar ailesi üyeleri ile birlikte kurdele keserek lokantanın açılışını gerçekleştiren Başkanlar Kaya ve Celbek, sembolik olarak ızgaranın başına geçti. Öte yandan vatandaşların lokantaya ilgisi de ilk günden yoğun oldu.