Türk Kızılay, Kurban Bayramı dolayısı ile kurban bağışı kampanyası düzenledi. Hayırseverlerin her yıl yoğun ilgi gösterdikleri kampanya kapsamında Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’i ziyaret etti. Mezkit, kendisini makamında ağırlayan Başkan Özmen’e geçen yıl yaptıkları kurban faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

“HAYIRSEVERLERİN BAĞIŞLARINI BEKLİYORUZ”


Geçen Kurban Bayramı’nda Aydınlı vatandaşların Kızılay’a yaptıkları kurban bağışlarından memnun olduklarını belirten Mezkit, bağışlanan kurban etlerini yıl boyunca Aydınlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade etti. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Aydınlı hayırseverlerin kurban bağışlarını beklediklerini dile getiren Mezkit, “Yurt içi kurban fiyatı bin 50 lira, yurt dışı kurban fiyatı da 850 lira. Ne kadar çok yurt içi kurban bağışı yapılırsa, yıl boyunca o kadar fazla eti konserve olarak Aydınlı ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz” dedi.

KIZILAY’A DESTEK


İl Başkanı Ömer Özmen de, Türk Kızılay'ın Türkiye'nin göz bebeği kuruluşlarından birisi olduğunu ve her daim yanında olduklarını söyledi. Aydın Türk Kızılay İl Başkanlığı'nın yaptığı hayır işlerini yakinen takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirten Özmen, kendilerine kurban bağışı olarak ne yapılması gerekiyorsa destek vereceklerini ifade etti. Aydınlı hayırseverlerin Türk Kızılay'ına kurbanlarını gönül rahatlığı ile bağışlayabileceklerini dile getiren Özmen, itibarı zedelenmeye çalışılan Türk Kızılay'ına kurbanda, daha fazla sahip çıkılarak kararlı duruş göstermenin tam vakti olduğunun altını çizdi. Özmen, Aydın Türk Kızılay'ına verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.