Nazilli’de Sümerspor ve Nazillispor sevdalısı olarak bilinen Deli Ahmet lakaplı Ahmet Aykol için sevenleri mezar taşı yaptırdı, kalan parayla da helva yaparak Nazilli Belediyespor-Bayrampaşa maçı öncesi gelen seyircilere dağıttı. Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, Nazilli Belediyespor teknik direktörü Yavuz İncedal ve MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık da hayır alanına gelerek Deli Ahmet anma etkinliğine katıldı.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER"

Sümerbank’tan emekli olan İlhan Öden de; “Ahmet kardeşimiz Nazillili futbolseverlerin yakından tanıdığı ve sevdiği bir kardeşimizdi. Biraz rahatsızdı ama kimseye zararı dokunmazdı. Arkadaşlarımızın böyle bir şey aklına gelmiş. Sağolsunlar Ahmet kardeşimizin de sevenleri destek oldu. Hem mezarını yaptırmış olduk hem de helva hayrını yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

"HERKES TARAFINDAN SEVİLİRDİ"

Destek olan herkese teşekkür eden Kasap Mustafa lakaplı Nazilli Belediyespor taraftarlarından Mustafa Selek; “Sevdiğimiz bir abimizdi. Önce mezarını yaptırmak için para topladık ve mezarını yaptırdık. Artan parayla da iki bin kişilik helva hayrı yapmak istedik. Bize destekte bulunan Hasan Noyin, İlhan Öden, Mustafa Çakır, Murat Dilmen, Murat Demiroğlu ve Cemal Gönenç’e çok teşekkür ederim” dedi.
.