CHP Germencik İlçe Kadın Kolları, olağan kongresini gerçekleştirdi. Mevcut Kadın Kolları Başkanı Fatma Altıntaş’ın yeniden aday olmadığı kongrede başkanlığa Şehnaz Vardar seçildi. Parti binasında düzenlenen kongreye CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İlçe Başkanı Salih Çavuş, Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan ve partililer katıldı.
Kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, "Kongremizin partimize ve Germencik'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Fatma Altıntaş başkanımız ve yönetimi, hem yerel seçimlerde, hem de genel seçimlerde mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak sıkılmadık el bırakmadı. Kendilerinin belediyeyi tekrar kazanmamızda çok büyük etkileri oldu. Hizmetleri için kendisine ve yönetimine çok teşekkür ediyorum" dedi.

TEK LİSTE


Özdemir’in konuşmasını tamamlamasının ardından, Şehnaz Vardar başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kullanılan oyların tamamını alan Vardar, Germencik İlçe Kadın Kolları'nın yeni başkanı oldu. Vardar, yönetimi ile birlikte partisinin başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Öte yandan yönetim kurulu da Nazike Cengi, Pelin Çavdarlı, Hatice Kavakuş, Emine Akdağ, Kadriye Kıran ve Banu Ordu, Gülay Akbaş ve Ümran Yalçın'dan oluştu.