Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yukarı Örencik, Çatak ve Apaklar Mahallerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Yukarı Örencik Mahallesi’ne giden Başkan Özcan, kırsal mahallenin 30 yıllık çöp sorununu çözüme ulaştırdı. Tonlarca çöp çıkan alanda Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yamaç sırtlarındaki insan sağlığına zarar veren atıkları bölgeden bir bir toplayarak hummalı bir çalışma yürüttü. Hizmetlerinden dolayı Başkan Özcan ve ekibine teşekkür eden Yukarı Örencik Mahalle Muhtarı Hasan Özkaya; “30 yıldır devam eden bir çöp sorunumuz vardı. Sağolsun başkanımız gerekli konteynerlerı ve ekipleri verdi. Şu anda sorunumuz çözüldü. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun” dedi.

APAKLAR’DA HUMMALI ÇALIŞMA


Başkan Özcan’ın çalışmaları esnasında kendisine eşlik eden Apaklar Mahalle Muhtarı Mehmet Apak ise; “Başkanımız göreve geldi önce köyümüzün temizliğini yaptı. Köyümüzde yaşadığımız eksiklikleri, aksaklıkları aktarıyoruz O’da gideriyor. Bugün belediyemizin her biriminden kalabalık bir şekilde geldiler sağolsunlar. Ekibinden ve kendisinden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

TÜM MAHALLELERDE KOORDİNELİ ÇALIŞMA


Çatak Mahallesi genelinde toprak kayması nedeniyle oluşan birikintileri ekiplere talimat vererek iş makineleriyle toplatan Özcan, Mahalle Muhtarı İsmail Kılıç’tan mahallenin diğer eksikleri ile ilgili bilgi aldı. Belirli bir program dahilinde 82 mahallenin tamamında tüm ekiplerin bulunduğu koordineli bir çalışma yapacaklarını söyleyen Özcan; “ Nazilli Belediyesi olarak 80 personelimiz ve 14 aracımızla, Fen İşleri, İmar, Temizlik İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü personelimizde sahadayız. Biz kırsal mahallelerimizin pırıl pırıl olması ve vatandaşlarımızın kış koşullarında mağduriyet yaşamaması için 7/24 sahadayız. Bugün Yukarı Örencik Mahallemizdeki 30 yıllık çöp sorununu çözdük. 21 kilometrelik bir hatta genel temizlik ve bakım faaliyetlerini yürüttük. Muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Nazillimiz, kırsal mahallelerde de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla her anlamda örnek gösterilecek” dedi.