İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen TÜRSAB Genel Kurulu'nu, "Değişim Devam Ediyor" sloganı ile seçime katılan mevcut Başkan Firuz Bağlıkaya kazandı.
Bağlıkaya'nın listesinde uzun bir aradan sonra Kuşadalı turizmciler de yer aldı. Türk turizm endüstrisinin ve bölgemizin önemli grup şirketlerinden Peninsula Turizmi temsilen, grubun hac ve umre turlarından sorumlu koordinatörü Diyaeddin Şahin yönetim kurulunda asil üye olarak yer aldı. Arrive Tour'dan Deniz Köse'nin yedek üye olarak görev yapacağı açıklandı.
Aynı zamanda TÜRSAB Kuşadası BTK Başkan Yardımcısı da olan Köse, Aydın'ı İstanbul'da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Köse ayrıca, üstlendikleri sorumluluğun farkında olduklarını belirterek, "Yönetim kurulu listesine girmemiz tesadüfen olmadı. TÜRSAB Kuşadası BTK Başkanı Eda Yurtcan'ın ilçemizde yürüttüğü başarılı çalışmalar sayesinde bu seviyeye geldik. Ana yönetimle koordineli bir şekilde çalışarak Aydın'da turizmin gelişmesi ve 12 aya çıkarılması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

TÜRSAB YENİ YÖNETİMİ


Firuz Bağlıkaya (Başkan) / Detur Turizm
Ali Bilir / Bilir Turizm
Abdulhamit Kuk / Passo Turizm
Osman Tolga Gencer / Emperor Travel Clup
Diyaeddin Şahin / Peninsula Turizm
Ceren Anadol / Saye Grup Turizm
Hasan Eker / Burkon Turizm
Soner Bacaksız / Vipol Turizm
Nalan Yeşilyurt / Baharat Organazitions Turizm