Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sosyal belediyecilik anlayışının yeni bir örneğini engelliler için verdi. Atatürk Parkı’nın girişinde bulunan ancak yıllardır bozuk olduğu için atıl vaziyette bekleyen akülü araba şarj istasyonu Nazilli Belediyesi tarafından yenilendi. Başkan Özcan, istasyonda bakım yapılarak arızalarının tamir edildiğini, araçlarını şarj edecek olan engelli vatandaşların hava koşullarından etkilenmemesi için istasyonun üzerinin kapatılarak durak haline getirildiğini söyledi.

“YENİ İSTASYONLAR YAPACAĞIZ”

Engelli vatandaşlara yönelik projelerin süreceğinin altını çizen Başkan Özcan, “Şarj istasyonlarımızın sayısının artırılması ve kentimizin belirli noktalarına yeni şarj istasyonlarının yapılması noktasında çalışmalarımız var. Bu projeyi de inşallah en kısa sürede hayata geçireceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren engelli vatandaşlardan Yılmaz Bayraktar, “Bu tür çalışmalar biz engelliler için çok önemli. Ben hem şahsım hem de tüm engelli arkadaşlarım adına Nazilli Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Daha önce mevcut istasyon arızalı olduğu için kullanamıyorduk. Şimdi hem şarj istasyonu kullanılabilir hale getirildi hem de durak şeklinde yapıldı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.