Belediye Başkanı Fuat Öndeş, oluşturdukları marka ile üreticiyi malımı satmadım derdinden kurtaracaklarını belirterek, "Üreticilerimizin incirden zeytine, zeytin yağından sütüne varıncaya kadar tüm ürünlerinin garantörüyüz" dedi. Adnan Menderes Üniversitesi ( ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi kapsamında Germencik Belediyesi de bir stant açtı. Standa Germencik Belediyesi’nin şirketi olan 'İnya' markasının zeytin, zeytin yağı, incir, kolonya ve sabun gibi ürünleri görücüye çıktı. Sergilenen ürünler, kaliteleriyle, lezzetleriyle ve pazar sunumlarıyla büyük beğeni topladı.

"GÜZEL BİR MARKAYA KAVUŞTUK"

Standı ziyaret eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Germencik'in ürünlerini en iyi şekilde ambalajladıklarını ve markalı olarak pazarlamaya başladıklarını söyledi. 'İnya' markasının güzel bir ekip çalışmasının sonucunda ortaya çıktığını belirten Öndeş, "Çok güzel bir ekip çalışması oldu. Biz inandık, arkadaşları da inandırdık, onların emekleriyle, vatandaşlarımızın da destekleriyle ortaya mükemmel bir marka çıktı. Şu ana kadar katıldığımız bütün fuarlarda, festival ortamlarında markalı olarak sergilediğimiz ürünlerimiz çok beğenildi. Bu nedenle çok mutluyuz. Artık güzel bir markaya kavuştuk" diye konuştu.

"MARKAMIZ ÜRETİCİLERİMİZİN GÜVENCESİ"

Öndeş, markalı ürün piyasaya çıkarmalarının üreticileri ümitlendirdiğini ifade ederek, "Kooperatifler aracılığıyla üreticilerimizin ürünlerinin alıcısı olacağız. Markamız, üreticilerimiz için bir güvence. Üreticilerimizin incirden zeytine, zeytin yağından sütüne varıncaya kadar tüm ürünlerinin garantörüyüz. Üreticimizin malımı satmadım derdi olmayacak" dedi.