Efeler'e bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Özel Aydın İlgi Anaokulu, velileri okulda ağırladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe okul kurucuları Levent Dönmez, Engin Maraş ve Aysun Kaplan ile eğitim ve personel kadrosunun tamamı katıldı. Etkinliğe katılan aileleriyle okulda vakit geçirme imkanı bulan çocuklar, oyunlar oynadı. Çocuklarının nasıl bir ortamda eğitim aldığını bizzat görmenin yanı sıra veliler, okul yönetimi, öğretmenler ve birbirleriyle de tanışma fırsatı yakaladı. Veli ve çocuklara, etkinlikte çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

“VELİLERİN İÇLERİNİN HUZUR DOLMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”


Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan okul kurucularından Aysun Kaplan, "Özel Aydın İlgi Anaokulu olarak, ortak amacımız çocuklarımızın mutluluğu olan ailelerle bir araya geldik. Çocuklarımızın okullarındaki mutluluklarına bizler her gün tanıklık ediyor, onlarla, onların mutluluklarıyla huzur doluyoruz. Ailelerimizi kendi okulumuzda misafir ediyoruz, çünkü çocuklarımız aileleri ile birlikte okullarında olabilmenin ayrı bir mutluluğunu yaşıyor. Okullarını sahiplenirken, aynı zamanda ailelerini misafir etmenin güzel duygusunu yaşıyorlar. Velilerimiz, çocuklarının ortamını görerek, öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve velilerimizle sıcak, samimi bir ortam eşliğinde içlerinin huzur dolması bizler için son derece önemli" diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ


En değerli varlıklarının çocukları olduğunun altını çizen Kaplan, "Çocuklarımız için, okulumuz Özel Aydın İlgi Anaokulu olarak, en ince ayrıntısını düşünerek gerçekleştirdiğimiz tüm etkinliklerimizin tek amacı, mutlu bireyler yetişmesini sağlamak. Aile ortamı içerisinde, hem disiplini hem de iletişimi çok güçlü tutuyoruz. Bizlerle birlikte olan tüm ailelerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz" dedi.