Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, ÖNDER-İmam Hatipliler ve Deniz Feneri Dernekleri iş birliği ile imam hatip ortaokulları ve liselerinde yapılan 'Uygulamalı İyilik Proje Yarışmaları'nda Karacasu İmam Hatip Ortaokulu "Tam Anlamıyla Kardeşiz" projesi ile Türkiye 4.’sü olarak ilçeyi gururlandırdı. Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal; İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Okul Müdürü Memduh Yılmaz, Müdür Yardımcısı Müslüm Çınar ve projede yer alan öğrencileri makamlarında kabul etti.

"HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ"

Kaymakam Ahmet Soley, bu başarının kendilerini gururlandırdığını söylerken, "Yarışmada 724 okul arasında dördüncü olarak önemli bir başarıya imza attınız. Okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve şu an aramızda olmayan proje koordinatörü Medihanur Aslıyüksek'i kutluyorum. Hepinize başarılarınızın devamını diliyorum. İlçemizin adını böyle başarılarla gündeme taşıdığınız için ayrıca kutluyorum. Sizlerin her zaman yanınızdayız" dedi.

"2019 KARACASU YILI OLDU"

Belediye Başkanı Zeki İnal, "Bu başarı ile gurur duyduk. Gelen başarılarla 2019 Karacasu yılı oldu. 2020'de bu başarıların artarak devam etmesini diliyorum. Ben ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Erikmen İmam Hatip Lisesi mezunlarıyız. Bu sizler için de bir modeldir diye düşünüyorum. Sizleri Kur'an-ı Kerim'in Türkçe meali ve çeşitli romanlarla ödüllendirmek istedik. Başarıda emeği olan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Mili Eğitim Müdürü Aşkın Güneş de, vermiş oldukları destekler için Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal'a teşekkür ederken, "Önce ilçemizin ardından ülkemizin gelişmesi adına elimizden geleni yapacağız. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çocuklarımızı yetiştireceğiz" dedi.