Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yeni Sanayi Mahallesi’nde yol sorununu çözmek için kolları sıvadı. Fen işleri ekipleri yağmurda suyla dolan çukurlukların bulunduğu bölümlerden başlamak üzere yol yenileme çalışmalarına start verdi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

“PLAN DAHİLİNDE ÇALIŞIYORLAR”


Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Nazilli Ticaret Odası Başkanı olan Nuri Arslan, yerel bir haber sitesinde kooperatifin olağanüstü kongresine bir hafta kala çalışma başlatılmasının eleştirilmesine de yanıt verdi. Bölgedeki sorunları çok uzun zaman önce yetkililere bildirdiğini ve belediye ekiplerinin belli bir plan dahilinde çalışmalara başladığını ifade eden Başkan Arslan; “Yağmur sularının dolduğu alanları görmek için Başkan Özcan iki gün önceki yağmurdan sonra sitemize geldi ve incelemelerde bulundu. Çalışmaları da planladıkları şekilde devam ettiriyorlar. Ayrıca sitemizde bulunan aperatifçilerin de belli bir yere toplanmasıyla ilgili talebimiz vardı. Bu konuda da çalışma yapılacağı söylendi” dedi.

ARAMA KONFERANSINDA TALEPLERİNİ YİNELEDİ


Başkan Nuri Arslan, Ağustos ayında Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arama konferansında da Yeni Sanayi Mahallesi’nde yaşanan sorunlara değinmişti. Salonda bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a Sanayi Sitesi'nde yeterli temizlik yapılmamasını şikayet eden Nuri Arslan, “Şehir merkezinden her gün çöp toplanırken Sanayi Sitesi'nde üç günde bir toplanıyor. Ayrıca Büyükşehir yetkililerine de bildirdiğimiz gibi ara sokaklarımızda su sorunu var” sözleriyle sorunlarını aktarmıştı.