İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partisinin İncirliova İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahmet Alak ve yönetiminin çiçekle karşıladığı Aydın, partilileriyle buluştu.

Aydın, ülkeyi yönetenlerin ellerine geçirdikleri devlet gücünü bir sopa haline dönüştürerek kendi vatandaşları üzerinde bir tehdit gibi kullandıklarını iddia etti.
Farklı siyasal görüşten insanların mevcut düzene 'dur' deme cesaretini göstermeleri ile İYİ Parti'nin ortaya çıktığını belirten Aydın, İYİ Parti'nin varlığıyla da Türkiye'de siyasal tablonun değişmeye başladığını ifade etti.

Türkiye'de korku eşiğinin aşıldığını, bundan dolayı artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getiren Aydın, şunları dedi:

"Toplumsal hayat içerisinde hayat alanlarımızı tanzim etmeye kadar ileriye gitmiş siyasal iktidar esas bundan sonra korkacak olan onlardır. Çünkü harama uzanmış eller, devletin beytül malını yağma haline dönüştürmüş anlayış, milletin parası üzerine kurulmuş ve o imkanlarla insanları bir sadaka zihniyetine mahkum etmiş anlayışa karşı bütün toplumların, bütün ezilen insanların, hak, hukuk ve adalet arayan insanların ayağa kalkışlarının önünde hiçbir kuvvet duramayacak."

Aydın, İncirliova Belediye Başkanlığı'nın kazanılmasından dolayı partililerine teşekkür etti.