Aydınspor 1923 Hüseyin Aksu Tesisleri’ne kongre saatinden önce gelen bazı kulüp üyeleri, tesislerdeki mum ışıklarını görünce şaşkına döndü. Uzun zamandır kulübün elektriği olmadığı için akşamları aydınlanmayan kulüp tesisinde mumlar yakıldı. Kongre saati geldiğinde ise çoğunluk sağlanamadığı için mevcut Kulüp Başkanı Özgür Kızıl, kongrenin 28 Haziran Perşembe gününe ertelendiğini açıkladı. 
  Kongre günü tesislerde açıklamalarda bulunan Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Kızıl, elektriklerin kesilmesinden dolayı ortaya çıkan utanç verici tablonun, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu ifade etti. BŞB’yi adeta topa tutan başkan Kızıl, “Sabrımızı lütfen taşırmasınlar” dedi.

“BŞB’Yİ BABASININ ÇİFTLİĞİYMİŞ GİBİ YÖNETİYOR”

"Aydınspor 1923 halkın takımıdır" dedikleri günden beri kendilerine bir linç kampanyasının düzenlendiğini söyleyen Başkan Kızıl, “Öncelikle bu içinde bulunduğumuz utanç verici tablodan dolayı çok üzgünüz. Bu bizim ayıbımız değildir. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ayıbıdır. 'Aydınspor 1923 halkın takımıdır' dediğimiz günden beri, maalesef bir linç kampanyası başlatılmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem hanım, belediyeyi sanki kendi babasının çiftliğiymiş gibi yönetiyor. Biz bunu kabul etmiyoruz. Kendisini kınıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın belediyesidir. Aydınspor 1923 de halkın takımıdır. Bu utanç verici tablo onların eseridir. Biz şehrin bütün ileri gelenlerinden, milletvekillerimizden bu sorunun derhal çözülmesini istiyoruz. Bu şehir sahipsiz değildir. Aydınspor 1923’ün bu duruma düşmesinin tek sebebi Aydın Büyükşehir Belediyesi'dir. BŞB’nin bu takımla bu kadar uğraşmasının sebebini biliyoruz. Biz yolsuzluk yapmadık. Hırsızlık yapmadık. Biz harama bulaşmadık. Kendileri istediği gibi yönetilmediğimiz için bize bu linç kampanyasını gerçekleştiriyorlar. Ama bir yere kadar. Herkesin bir sabrı vardır. O sabrımızı da lütfen taşırmasınlar. Bir an önce bu hatadan dönülmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Videosu