31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Didim belediye başkanı CHP’li A. Deniz Atabay, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Atabay’a ziyaretlerinde CHP ilçe başkanı Nurettin Koçak ile millet ittifakının meclis üyeleri yalnız bırakmadı. Cumhuriyet mahallesinin hızla gelişen bir yapıda olduğunu belirterek mahalle muhtarı ile birlikte sorunların çözümü noktasında adımlar attıklarını söyledi.

"BAŞIMIZ DİK"

Başkan Atabay, 5 yıllık süreçte vaat ettikleri projelerin yüzde 85’ini yaptıklarını belirterek “Bizler görev yaptığımız sürede Didimlinin hakkını kimseye yedirmedik. Didimlilerin hakkını namerde yedirmedik. Kanunlar ve yasalar bize ne emrettiyse onu yerine getirdik. Biz Didimlilerin karşısına başımız dik çıktık. Gelecek dönemde yeni arkadaşlarımızla aynı anlayışla göreve talip olduk. Sizlerin desteğiyle yeni dönemde de hazırladığımız projelerimizi, Aydın Büyükşehir belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte yerine getireceğiz. Gelişen ve değişen bir Didim’i birlikte inşa edeceğiz" dedi.

ESNAFLARLA SOHBET ETTİ

Seçim çalışmalarını Didim’in en büyük sanayi sitesi olan 75. yıl sanayi sitesinde devam ettiren Atabay, Sanayi Sitesinin dernek başkanı Mehmet Şahin ile birlikte esnaflar tarafindan karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Atabay, sanayi sitesinin imar planları noktasında yaptıkları çalışmaları anlatarak, sanayi sitesinin sorunlarının çözümü noktasında dernek yönetimiyle ortak çalıştıklarını belirtti.

ORTAK HAREKET EDECEKLER

Sanayi sitesinin bazı bölgelerinde yaşanan altyapı sorununu ASKİ ile çözme sorunu veren Atabay, imar planlarında yaşanan bazı sıkıntılarının çözümü noktasında ortak hareket etmeye hazır olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Toplantılar soru-cevap kısmı ile sona erdi.