Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda kaçırarak grubu 4. sırada tamamlayan Aydınspor, yeni sezonda hedeflediği şampiyonluk için transferde düğmeye bastı. Siyah beyazlı efsane kulüp, Tepecik Tuğlaspor’dan tecrübeli savunma oyuncusu Tolga Çomak ve İncirliova Belediyespor’dan kaleci Eray Pehlivan’ı renklerine bağladı. Geçen sezon Süper Amatör Lig’de mücadele eden İncirliova Belediyespor’un kalesini koruyan 21 yaşındaki genç kaleci Eray Pehlivan ve yine Süper Amatör Lig’de mücadele eden Tepecik Tuğlaspor’un 35 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Tolga Çomak, yeni sezonda Aydınspor’un formasını terletecek.

BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Özcan Çetav, Onursal Başkan Veysi Aydin, Genel Kaptan Hasan Karaca ve Antrenör Erkan Eyiol, yeni transfer edilen oyunculara başarılar dilerken, Aydınspor camiasına da hayırlı, uğurlu olması temennilerinde bulundu.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Eyiol, Aydınspor’u istenilen en üst noktaya taşıyacaklarını söyledi. Aydınspor Antrenörü Erkan Eyiol yaptığı açıklamada, “Yeni sezon için gerekli transfer çalışmalarımızı yapıyoruz. Önünüzdeki günlerde de anlaştığımız diğer arkadaşları açıklayacağız. Burada bir görevimiz var. O da takım olarak Aydınspor’umuzu tekrar en üst noktaya taşımaktır. Yaptığımız planlama dahilinde yolumuzda ilerleyip Aydınspor’umuzu eski günlerine geri getireceğimize inanıyoruz. Bu noktada Aydınspor’umuza sonsuz desteklerini esirgemeyen başkanlarımız Özcan Çetav ve Veysi Aydin’a teşekkür ederim. İnşallah verilen bu önemli görevin altından kalkıp fair-play çerçevesinde üst düzey mücadele eden, kazanmak için canını dişine takan bir takım oluşturacağız” ifadelerini kullandı.