Kurban Bayramı boyunca kurbanlıklarını Nazilli Belediyesi mezbaha tesislerinde kestirmek isteyen vatandaşların komisyonun belirlediği ücret karşılığında kesim yaptırabilecekleri söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için bayram süresince belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini açıkladı.
  Halkın ve esnafın kolaylıkla alışverişlerini yapabilecekleri canlı hayvan pazarını ekiplerin sürekli denetim altında tuttuğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Açık alanlarda halkımızın et kesimi yapmamalarını ve kötü görüntü sergilememelerini rica ediyoruz. Halkımızın dini vecibelerini yerine getirirken çevreye karşı daha duyarlı davranacaklarına inanıyorum. Kurban kesimi nedeniyle ilçede oluşabilecek kötü görüntülerden korunmak için ekiplerimiz saat başı görev başında olacaktır. Kesim yerleri dışında, çarşı içinde veya mahalle aralarında kesim yapılmamasını tüm Nazilli halkında rica ediyoruz. Kurbanların dini vecibelere uygun, sağlık ve çevre şartlarını taşıyan yerlerde kesilmesi gerekmektedir. Kesim sonunda da temizliğe azami ölçüde dikkat edilmesi gerekmektedir" dedi.

6 NOKTADA KESİM YAPILACAK

Nazilli Belediyesi tarafından Mezbaha tesislerinin yanı sıra, Yeni Mahalle Kapalı Semt Pazarı, Turan Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Sümer Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Balık Pazarı Girişi Katlı Otopark ve Şirinevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın kurban kesim noktaları olduğu açıklandı.