İnşaat sektörü yanında birçok sosyal projelerle isminden sık sık söz ettiren Yavuzlar İnşaat, Aydın’da bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen plaj voleyboluna katılan Türk Voleybol Milli Takım oyuncularından Buğra Eryıldız ile Aleyna Vence’ye turnuva boyunca destek olacak. Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu İcra ve Uygulama Üyesi Tevfik Yavuz’a bir ziyaret gerçekleştiren milli voleybolcular Eryıldız ve Vence, Yavuzlar İnşaat’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyarette milli sporcular, Tevfik Yavuz’a birer forma da hediye ettiler.

“BİZ BİR KIVILCIM YAKTIK”

Ellerinden geldiği kadar sporu desteklemeye çalıştıklarını ifade eden Tevfik Yavuz, “Ülkemizde ekonomi daha iyi olmalı ki biz de bu tür organizasyonlara daha fazla destek olalım. Biz bir kıvılcım yaktık. İnşallah bunun arkası gelir. Herkesin imkanları dahilinde bu tür pırıl pırıl sporcularımıza destek sağlayacağına inanıyorum. Yurt dışında Türkiye’ye hep kötü gözle bakıyorlar. Ülkenin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için de bu tür organizasyonlara ihtiyaç var. Plaj voleyobolunda da bayan arkadaşlarımızın başarılı olması da o aydınlık yüzümüzü en iyi şekilde gösterecektir” dedi.

“BU İŞLERDE İLK OLMAK ÖNEMLİDİR”

Aydınlı milli voleybolcu Aleyna Vence’nin babası Engin Vence de Yavuzlar İnşaat’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu tür firmalar sayesinde hem salon hem de plaj voleybolu gibi spor dallarına ilginin artacağına inanıyorum. Sponsorluk konusunda bize çok sıcak yaklaştılar. Yavuzlar İnşaat isminin büyüklüğünü burada ortaya koydu. Bizim için rakamın ne olduğu önemli değil, bu işlerde ilk olmak önemlidir. İnşallah sporcularımızın da mücadeleleriyle desteğin karşılığını sahaya en iyi şekilde yansıtacaklarına inanıyorum. Aydın’da bu birlikteliğin Türkiye’de örnek teşkil edecek bir yapıyı oluşturulacağına inanıyorum. Bu takımın Avrupa 2’nciliği var. Bu branşta Türkiye’nin elde ettiği tek derecedir. Türkiye bu branşta emekleme döneminde. Federasyon, sporcular ve sponsorların desteğiyle bu işi başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.