Cumhur İttifakı Aydın’da seçim çalışmalarını, Germencik ilçesinde seçim ofisi açarak sürdürdü. Cumhur İttifakı'nın Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın’ın seçim çalışmalarının yürütüleceği seçim ofisi için kapsamlı bir açılış gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu açılışa Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın’ın yanı sıra, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Germencik Belediye Başkanı ve Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, ilçe başkanları ile Germencikli vatandaşlar katıldı.

“31 MART AKŞAMI TÜRKİYE AYDIN’I KONUŞACAK” 

Germencik’teki kalabalığa karşılık, "Bu iş bitmiş gibi görünüyor" diyen AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, “Kalan 6 hafta içinde farkı açmanın yollarına bakacağız. Son 42 günlük süre içinde Cumhur İttifakı Aydın’ın 17 ilçesinde parmakla gösterilecek. Cumhur İttifakı’nın en iyi tezahür ettiği illerden birisi Aydın. Bunun semeresini de 31 Mart akşamı alacağız. 31 Mart akşamı Aydın tüm Türkiye tarafından konuşulacak” ifadelerini kullandı.

“AÇIK ARA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimlerinde Aydın ve Germencik’te açık ara seçimi kazanacağının altını çizen MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, “Karşımızdaki tüm şer odaklarını 31 Mart gecesinde yerle bir edeceğimize sonuna kadar inanıyorum. Cumhur İttifakı Aydın’da ve Türkiye’de hiçbir kimseye pabuç bırakmayacak ve gerekli Osmanlı tokadını en iyi şekilde vuracaktır. Germencik’i Germencik yapan Ümmet Akın’a teşekkür ediyorum. Ondan bu görevi devralacak olan, gecesini gündüzüne katarak çalışacak olan İsmet Akın’ın da Germencik ilçesinde başarıya ulaşacağına inancım tam. Aydın ilçeleriyle birlikte inşallah ehline emanet olacak” diye konuştu.

“DESTAN YAZACAĞIZ”

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta tüm Türkiye’de destan yazacağını dile getiren MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimler sadece bir yerel seçimden ibaret değil. 31 Mart, hep birlikte kutlayacağımız Cumhur İttifakı’nın zaferi, Türkiye’nin sonu gelmeyen yeni tartışmaların içine girmesini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir seçimdir. Cumhur İttifakı’nın zaferi, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit edenlere ve terörist destekçilerine inecek okkalı bir tokat olacaktır. Bunu da en güçlü şekilde Aydın ve Germencik yapacaktır” dedi.

“ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

Yerel seçimlerin öneminden bahseden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Her 10 yılda bir bu ülkede birileri birilerine 'dur' diyor. Sizler bu işi yapamazsınız, sizler bu ülkeyi yönetemezsiniz diyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra çok programlı ve istikrarlı bir ülke yönetimine sahip olacağız. Hiçbir kimse bizlere 'dur' diyemeyecek ve yükselişimize hiçbir kimse engel koyamayacak. Cumhur İttifakı hedefe yürüyecek ve zafere ulaşacak” şeklinde konuştu.

“1 NİSAN SABAHINA MUTLULUKLA UYANACAĞIZ” 

Germencik’i daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için bu göreve talip olduğunu kaydeden Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın ise, şunları kaydetti: “Hizmet etmek lafla sözle olmaz, üretmekle olur. Hizmet yarışında bu bayrağı en üste taşımaya söz veriyorum. Vatandaşın emrinde ve hizmetinde olacağız. Adil ve şeffaf olacağız. Biz hizmet eriyiz. Gecemizi gündüzümüze katıp 'of' demeyeceğiz. İki vatan sevdalısı hizmet partisi yan yana gelerek, ülkemizin bekası diyerek bir irade koydular. Biz de bu iradeyi tüm Aydın’da ve Germencik’te layık olduğu yere taşıyacağız. Germencik’te kazanmak için yarışırken Aydın’da Mustafa ağabeyimizi de kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Aydın olması gerekenin beş yıl gerisinde ve 5 yıl bedavaya gitti. Yeni dönemde el ele, gönül gönüle hem ilçemizi, hem de Aydın’ı kalkındıracağız. Germenciklilerin şahsıma taktığı o güler yüz hiç asılmayacak ve 1 Nisan’ı da hep birlikte tebessümle karşılayacağız. 1 Nisan sabahına mutlulukla uyanacağız.”   

"BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN GELİYORUZ" 

Törende konuşan Germencik Belediye Başkanı ve Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, “Jeotermallere ruhsat vermedim çünkü bende o yetki yok. O yetki Büyükşehir belediye başkanlarında, ruhsatları da onlar verdi" dedi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş da, "Amacımız hemşehrilerimize yaşanabilir bir Aydın oluşturmak. Doğduğumuz ve büyüdüğümüz bu topraklara borcumuzu ödemek için geliyoruz" ifadelerini kullandı.