24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem Milletvekili Genel Seçimi için Aydın’dan Milletvekili Aday Adayı olan Sökeli İşadamı Rafet Göbekli, temayül yoklaması öncesinde AK Parti Didim ve Kuşadası ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu. İlçe teşkilatlarında gençlerin yoğun ilgisini gören genç milletvekili aday adayı Göbekli, hedefinin Aydın’ın menfaatleri ve AK davaya hizmet olduğunu söyledi. Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’u ziyaret ederek iş dünyası ile ilgili istişarelerde bulunan genç işadamı milletvekili aday adayı Rafet Göbekli, iş adamlarının ve esnafların sorunlarına vakıf olduğunu belirterek çözümü birlikte arayacaklarını söyledi. Erbaş ve Erul’a başarılar dileyen Göbekli, daha sonra ise AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'na geçerek partilileriyle buluştu.

‘AMACIMIZ MİLLETİN HAYIR DUASIDIR’

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah  Subaşı başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda AK Parti’nin neferi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden milletvekili aday adayı Rafet Göbekli, “Mevkiler ve makamlar araçtır, halka hizmet etmenin bir aracıdır, amaç değildir. Bizde makam, mevki sadece hizmet etmek için vardır. Genç nesillerin artık ülke yönetiminde yer alması gerekir. Aydınlı bir hemşehriniz, genç bir kardeşiniz olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. Amacımız Allah rızasıdır, milletimizin hayır duasıdır. Partimizin ve milletimizin hizmetkarı olarak yola çıktığımız bu yolda memleketimiz ve milletimiz için hayırlısı neyse o olsun” diye konuştu.
  Didim teşkilat ziyaretinin ardından Kuşadası’na geçen Göbekli’ye, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe eşlik ederken, partililer genç milletvekili aday adayına başarılar diledi.