Aydınspor 1923’te geçtiğimiz sezonlara göre daha sıkı bir kamp dönemi geçiriliyor. Şampiyonluk isteyen şehrin sorumluluklarını üzerinde hisseden Teknik Patron Ergun Ortakçı ve yardımcıları, antrenmanlarda bunları oyuncular üzerinde hissettirmeye başladı. 
  Maçlarda en ufak bir hata dahi istemeyen 59 yaşındaki hoca, oynayacakları oyunla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyor. İdmanda oldukça sert bir görüntü çizen Ortakçı ve ekibi, dar alanda pas çalışmasında hızlı oyun isteyerek oyunculara tatlı sert uyarılar yaptı.

BERKAY’DAN DAHA FAZLA SORUMLULUK İSTEDİ

Antrenman sonunda orta saha oyuncusu Berkay Günay’ı yanına çağıran Tecrübeli Teknik Patron'un, Berkay’dan orta alanda daha fazla top almasını ve final paslarıyla forvet hattındaki Hakkı’yı görmesini istediği öğrenildi.

FIRÇA ÜSTÜNE FIRÇA

Çift kale maçta ceza sahası önünde topla buluşan Onur Ersoy, sağ tarafında boş pozisyonda olan kanat oyuncusu Okan Tirgil yerine oyunun sıkışık olduğu bölgeye atması sonucunda top kaybı yaşandı. İdmanı hemen kale çizgisinde takip eden Kaleci Antrenörü Rafet Önür, antrenmandan sonra basit pas hatasında bulunan Ersoy’a adeta fırça üstüne fırça attı.  Tatlı sert uyarı yapan Önür, bir daha buna benzer hataları yapmaması gerektiği konusunda futbolcuyu el kol hareketleriyle ikaz etti.