Maç sonunda zorlu bir karşılaşmanın olacağını daha önceden bildiklerini söyleyen İncedal, puan ya da puanlar isteyen rakiplerinin Adnan Menderes’ten eli boş döndüğünü kaydetti. 
  Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Arsinspor karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Arsinspor karşısında 1-0 galip geldik. Oyuncularımız sıcak havaya rağmen iyi bir mücadele sergiledi. İlk yarıda birkaç pozisyondan yararlanamadık. İkinci yarıda daha baskın oynamaya çalıştık. Rakibimiz de oyunun bazı kısımlarında bize önde baskı uyguladı. Yeni bir ekibiz. Futbolcularımızın uyum sürecini atlattıktan sonra daha iyi şeyle yapacağımıza inanıyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Aydın halkının desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar. Daha iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Evimizde galip gelmemiz gerekiyordu. 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Hafta sonunda deplasmanda Mersin ekibi Tarsus İdman Yurdu ile oynayacak olan Aydınspor 1923, bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı. 
  Siyah-beyazlı ekipte Tarsus maçı hazırlıklarının, Aydınspor 1923 Yörük Ali Efe Spor Tesisleri'nde moralli başladığı görüldü.