11 milyon 500 bin liraya ihaleye verilen projenin bitiş süresi 2019 yılı olmasına rağmen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ihaleyi alan firmayla yaptığı görüşme neticesinde işin 2018 yılı içinde tamamlanacağını açıkladı.
  İncirliova'nın en kalabalık mahallesi konumunda olan Acarlar'ın altyapı ve içme suyu projesi için, 2017 yılının Ağustos ayında ilk kazma vuruldu. 11 milyon 500 bin lira sözleşme bedeli ile 32 kilometre kanalizasyon hattı, 38 kilometre ise içme suyu hat yapımı çalışmaları halen sürüyor. 
  Yoğun yağış nedeniyle bazı sokaklar çamur deryasına dönerken, vatandaşlar Özlem Çerçioğlu'na seslenerek bu sorunun bir an önce çözülmesini talep etmişlerdi.

"ERKEN TAMAMLANACAK"

Acarlar'ın sorunuyla yakından ilgilendiklerini dile getiren Özlem Çerçioğlu, "Acarlar halkının bizden en büyük beklentisi, yaşadıkları içme suyu sorununun çözülmesi ve mahallelerine kanalizasyon yapılmasıydı. Bu beklentiler karşısında biz de gerekli birimlerimiz ile çalışmalarımızı tamamlayıp Acarlarlı hemşehrilerimizin talebi karşısında geçtiğimiz yıl çalışmalara başladık. Acarlar'daki çalışmalarımız 2019 yılında tamamlanacaktı. Fakat vatandaşımızın daha fazla sorun yaşamaması için işin 2018 yılı içinde tamamlanması sürecinde gerekli görüşmeleri yaptık. 32 kilometrelik kanalizasyon çalışması tamamlandığında, Acarlar bambaşka bir görünüme kavuşacak" dedi.
  Acarlar'da yapılan çalışmalar nedeniyle istemeden de olsa vatandaşlara bazı rahatsızlıklar yaşattıklarına dikkat çeken Başkan Çerçioğlu, çalışmalar süresince sabır gösteren Acarlar halkına teşekkür etti. Acarlar’daki altyapı çalışmaları tamamlanana kadar her gün iki vidanjör ve 1 ekskavatörün, yağışlı havalarda yaşanacak problemleri çözmek adına bekletildiği de açıklandı.